Nieuws

DUITS-NEDERLANDSE BUSINESSAVOND

Voor bedrijven en ondernemingen die geïnteresseerd zijn in de Duitse markt wordt er Duits-Nederlandse Businessavond georganiseerd. Deze avond vindt plaats op vrijdag 7 april en zal in het teken staan van ‘Grensoverschrijdende successen vieren’.

 

De basis voor deze avond is de toenemende interesse van VVV-Venlo in het Duitse grensgebied. Naast de honderden Nederlandse Partners is het aantal Partners in het VVV-Venlo Business Netwerk de laatste jaren gegroeid tot meer dan 40 Duitse ondernemingen uit de grensregio.

 

Kansen

Tijdens deze avond bieden wij u de mogelijkheid om voor uw bedrijf of onderneming te achterhalen wat de kansen zijn in het grensgebied Nordrhein-Westfalen. Daarnaast hoort u van experts wat de potentiële zakelijke mogelijkheden zijn in deze Duitse regio.

 

Voor het eerst tijdens onze Duits-Nederlandse Businessavonden wordt de avond gesplitst voor Nederlandse en Duitse gasten. Het gedeelte voor onze Nederlandse gasten wordt gepresenteerd door de Duitse organisatie NRW. INVEST. Hierbij ligt de nadruk op de ontwikkelingsmogelijkheden van Nederlandse ondernemingen in Nordrhein-Westfalen in bijvoorbeeld Logistiek.

 

Programma

Naast deze zakelijke, maar toch informele avond, zullen wij ook de wedstrijd VVV-Venlo – Almere City FC bijwonen. Hieronder vindt u het volledige programma, hierbij is de catering vanzelfsprekend inbegrepen.

 

16.15  Ontvangst met koffie, thee en snacks

16.45  Ontvangst door VVV-Venlo en NRW.INVEST                 

17.00  Presentatie NRW.INVEST en LogistikCluster NRW

17:20 Praktijkervaringen Seacon m.b.t. de Duitse markt

17.40  Forumdiscussie met NRW.INVEST, LogistikCluster NRW en Seacon Logistics

18.30  Eind officiële programma en de gelegenheid bij buffet tot netwerken

20.00  Aanvang wedstrijd VVV-Venlo – Almere City

21.45  Einde voetbalwedstrijd en gelegenheid tot informele naborrel.

 

Heeft u al een ticket of Businesskaart voor de wedstrijd VVV-Venlo – Almere City FC dan kunt u op vertoon van uw ticket naar binnen. Heeft u nog geen ticket dan verzorgen wij deze voor u. Vermeld dit bij uw aanmelding.

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via info@vvv-venlo.nl. Vermeld hierbij uw naam, bedrijfsnaam en of u in het bezit bent van een ticket voor de wedstrijd. Deze avond is kosteloos en er is maar plek voor 80 personen. U kunt zich aanmelden tot en met 31 maart. Let op: Vol = Vol!

 

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec