Nieuws

INTERNATIONALE TOP-TOERNOOIEN IN DE REGIO

 Zaterdag 27 en zondag 28 mei aanstaande worden in de regio 3 Internationale Top-toernooien gespeeld. VVV-Venlo is ToernooiPartner van deze evenementen.

Bij SHH Herten vindt voor de eerste maal het Top O15-toernooi plaats. Het toernooi is vernoemd naar de op 14 juni 2015 door een noodlottig ongeval overleden speler van VVV-Venlo, Beau Vilters. Hij speelde voor zijn VVV-Venlo periode als jeugdspeler bij SHH Herten.

10 ploegen nemen in Herten deel, waaronder natuurlijk VVV-Venlo, de Limburgse clubs Roda JC en Fortuna Sittard alsmede een regioteam. Uit Nederland verder ADO Den Haag. Uit Engeland West Ham United en Chrystal Palace en van onze oosterburen Fortuna Düsseldorf en Arminia Bielefeld. Het Poolse Jagielonia Bialystok maakt het deelnemersveld compleet. Voor meer informatie kijk op de website www.shhherten.nl .

Bij het 100-jarige IVO Velden speelt de O13-jeugd om de hoogste eer. Ook hier is natuurlijk VVV-Venlo van de partij. Verder uit eigen land Ajax, ADO Den Haag, Sparta, Willem II en gastgever IVO Velden. Uit het Engelse London zijn West Ham United en Fulham van de partij en uit de buurlanden Duitsland en België respectievelijk Fortuna Düsseldorf en Arminia Bielefeld, KAA Gent en KRC Genk. Voor meer informatie zie www.topd-ivo.nl .

SV Panningen ontvangt de nationale en internationale O11 –jeugd. ToernooiPartner VVV-Venlo, Roda JC, Willem II, NEC, Sparta en een regioteam Peel en Maas vertegenwoordigen Nederland. Uit het buitenland het Portugese FC Porto, de Engelse clubs West Ham United en Derby County en verder onze zuiderburen Club Brugge en KAA Gent. Zie ook de website www.svpanningen.nl .

TopSport in uw eigen regio!

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec