Nieuws

NIEUWE TELEFOONCENTRALE VVV-VENLO

VVV-Venlo heeft er voor gekozen om zijn telefonie systeem te vervangen door een moderne VoIP oplossing uit de Systemec Cloud. Gehost vanuit de datacenters van business partner Systemec, heeft VVV-Venlo de beschikking gekregen over een Xelion platform. Dit systeem biedt, naast telefonie, een volledige klantcontact oplossing omdat het de integratie met Afas Profit mogelijk maakt. Mensen die VVV-Venlo de komende tijd gaan bellen, zullen meteen merken dat er iets veranderd is. Het keuzemenu, bijvoorbeeld, is aangepast.

VVV-Venlo is doelgericht bezig met een lange termijn beleid om een financieel gezonde en professionele voetbalorganisatie te zijn. Goede bereikbaarheid van de organisatie en optimale service zijn daarbij van groot belang. Directeur Marco Bogers: "Wij willen op alle vlakken professionaliseren. Met de keuze voor een moderne VoIP oplossing kunnen onze medewerkers effectiever werken, ongeacht waar ze zijn. Ook wordt ons klantcontact veel professioneler, omdat we met Xelion over een aantal handige tools beschikken om inkomende telefoongesprekken slimmer af te handelen.” Door een app te gebruiken op smartphone of PC zijn alle medewerkers doorlopend op de juiste manier bereikbaar, hetzij op kantoor, hetzij onderweg.

In aanvulling hierop geeft Marco aan: "Een andere reden om te migreren naar Xelion is de integratie van telefonie met ons Afas Profit systeem. Het up-to-date adressenboek in Afas is automatisch ook beschikbaar als telefoonboek en als er iemand naar ons belt, wordt de klantkaart automatisch geopend. Dit maakt het mogelijk om de service naar onze relaties te verbeteren en bespaart veel tijd.”

Business partner Systemec is al sinds 2000 verbonden aan VVV-Venlo als sponsor en ICT-partner. Destijds bevond de club zich in de kelder van de Jupiler League. Tijdens alle ups en downs bleven Systemec en VVV-Venlo elkaar trouw en sinds de terugkeer in de eredivisie is Systemec vanaf dit seizoen ook een van de Business Partners van de club.

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec