Nieuws

VVV-VENLO VERWELKOMT NIEUWE NETWERKPARTNER TIMING

Onze klanten succesvol laten ondernemen!!
Dat is onze drive. De wereld verandert sneller dan snel. Bedrijven en werknemers moeten zich dus snel kunnen aanpassen. 

Hoe we dat doen? 
Door uitvoerend werk en alles er omheen makkelijker, sneller en slimmer te maken. We faciliteren, ondernemen, vernieuwen en delen onze kennis van uitvoerend werk. 
We zien deze drive en "doen” mentaliteit ook terug bij VVV-Venlo, zowel sportief als zakelijk. Voor ons is VVV als netwerkpartner dan ook een logische keuze.  

Sterk in uitvoerend werk
Flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn vandaag de dag de sleutel tot succes. Wij willen daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Met mensen die sterk zijn in uitvoerend werk. Mensen in de productie, de commercie, de techniek, de logistiek, in het callcenter, de zorg en op kantoor. Ze zijn de ruggengraat van onze economie. Zij zorgen ervoor dat echt werk goed wordt uitgevoerd. En daar zijn we al 25 jaar trots op.

Hoe wij het verschil maken
Als bedrijf zijn we nuchter en halen we er alles uit. Ondernemend en met lef. Zo zijn we samen groot geworden. Maar we blijven altijd in beweging. Met de nieuwste technieken en slimme innovaties die het verschil maken. Timing is onderdeel van de ADG-dienstengroep. Met meer dan 700 gemotiveerde medewerkers realiseren we elk jaar groei en behoren we tot de top 5 van uitzendorganisaties. Groeien, doe je door anders te denken. En niet door hetzelfde te blijven doen. Daarom helpen wij uitvoerend werk smarter te maken. Wij doen.
                            
Voor meer informatie over Timing: www.timing.nl 
Wij danken Richard Sanchez en Timing voor het VVVertrouwen in het VVV-Venlo Netwerk en kijken uit naar een langdurige samenwerking. 

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec