Nieuws

ESPORTS FINALEDAG @ SEACON STADION – DE KOEL -

Sinds enkele weken zijn wij zoekende naar de VVV-Venlo eSporter die ons kan gaan vertegenwoordigen in de landelijke eDivisie. Uit vier voortoernooien in de regio zijn afgelopen weken 16 gamers voortgekomen die afgelopen zaterdag in ons stadion met elkaar gestreden hebben tijdens de eSports finaledag. 
 
Gedurende de dag werden de finalisten onderworpen aan diverse activiteiten. Vanzelfsprekend speelden ze een onderling toernooi met uiteindelijk de 16-jarige Sjors Bouten uit Helden als verdiende winnaar. Als winnaar van het toernooi wint Sjors een door Media Markt Venlo beschikbaar gestelde ‘game seat’ en is hij verzekerd van een laatste sollicitatiegesprek met onze Algemeen Directeur Marco Bogers. 
 
Om een beter beeld te krijgen van de daadwerkelijke kwaliteit ten opzichte van de huidige eDivisie, hebben alle kwartfinalisten eveneens een wedstrijd gespeeld tegen Bryan Hessing. Bryan is eSporter van Heracles Almelo en de nummer 3 van de afgelopen eDivisie. Tevens hebben alle kwartfinalisten een 10-minutengesprek gehad met de marketingmedewerkers van VVV-Venlo om zo een beter beeld van de persoonlijkheid te krijgen. Onze eSporter moet namelijk passen bij de identiteit van VVV-Venlo en natuurlijk beschikbaar zijn op de gevraagde momenten. 
 
Komende week voert Algemeen Directeur Marco Bogers de laatste sollicitatie gesprekken plaats met de overgebleven geselecteerde kandidaten. Voor 1 augustus zullen wij dan bekend maken wie de eerste eSporter van VVV-Venlo gaat worden en ons vanaf oktober mag vertegenwoordigen in de eDivisie. 


Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec