Menu

Beschuitje eten met de VVV Foundation

dinsdag 4 mei 2021

Gezond ontbijten. Eén van de speerpunten als we het hebben over Gezonde Leefstijl en bewustwording. Het was dan ook niet geheel toevallig dat de maatschappelijke partners van de VVV Foundation dinsdag 4 mei jl. mochten aanschuiven bij het Foundation netwerkontbijt. Een beschuitje, een yoghurtje en een overheerlijk vers vruchtensapje. Het waren de ingrediënten van een succesvol netwerkontbijt in coronatijd.

En dus was er ruimte voor de maatschappelijke partners van de VVV Foundation om, binnen alle geldende coronamaatregelen, een beschuitje te eten met elkaar én met bestuur en medewerkers van de maatschappelijke stichting van VVV-Venlo. Het openingswoord was aan Marco Bogers, als Algemeen Directeur van VVV-Venlo én bestuurslid van de Foundation. Een heerlijk ontbijt, verzorgd door YveY/VVV-Venlo was de aftrap voor een kort en bondig overzicht van de route die de Foundation heeft gemarcheerd nadat de naamsverandering van VIA VVV, in december 2019, werd geeffectueerd. MVO Manager Stijn Vullings nam de toehoorders mee langs die route, waarop duidelijk werd dat er flexibiliteit, inventiviteit en originaliteit nodig zijn om de vele projecten in deze uitdagende tijd te kunnen blijven organiseren. Oud VVV-speler, trainer van de VVV-Venlo OldStars én ambassadeur van de Foundation, Ger van Rosmalen, pakte het podium dat hij vervolgens kreeg met twee handen aan om de creativiteit te belichten die de OldStars het afgelopen jaar aan de dag hebben moeten leggen. Van wandeltochten tot online bijeenkomsten en van aangepaste trainingen tot gewichtheffen in de woonkamer…

Dat de Foundation, zeker ook in deze bijzondere tijd, niet zonder de steun van haar maatschappelijk partners kan is duidelijk. Wie die partners dan precies zijn, mochten ze tijdens een 60-seconden pitch zelf vertellen. Dat ging eenieder goed af, waarna afgesloten werd met een bezoekje aan het project VVV TransferKracht. Transfercoach Renée Hamans van Tempo Team Activeerkracht lichtte het traject van de deelnemers toe en beantwoordde enkele vragen. Een interessante afsluiting van een heerlijke VVV Foundation ontbijtsessie.

mf2