Menu

Bestel jouw seizoenkaart 21|22

vrijdag 11 juni 2021

Veur Altied VVV-Venlo

Teleurstelling en groot verdriet. Donderdag 13 mei 2021. Een historische dag voor VVV-Venlo. Een zwarte dag. Degradatie na vier seizoenen Eredivisie is een feit. Een hard gelag…

Maar één ding daar kunnen we als club altijd op blijven bouwen: jullie steun! Strijdend tot de overwinning óf het bittere eind. Na de deceptie in de thuiswedstrijd tegen Ajax. Voorafgaand aan de belangrijke potten tegen Sparta en RKC. In aanloop naar de halve finale van de KNVB-beker én zelfs na de genadeklap in Amsterdam: jullie stonden er altijd! Ook in tijden dat de stadions gesloten waren, kon niets of niemand jullie weerhouden: jullie waren er toch. Voor club én stad. Met vuurwerk, spandoeken én gezang lieten jullie blijken wat niets anders kan overstijgen: clubliefde! En die is ‘Veur Altied!’

            

Geelzwart kan niet zonder jullie! Wat we daarom ook met z’n allen hopen, is dat we tijdens het nieuwe seizoen de poorten van onze Koel weer open mogen gooien. Zodat we die momenten van glorie en pijn weer samen kunnen doormaken en weer kunnen voetballen mét publiek in onze Koel. Als één man (óf vrouw!) achter die geelzwarten gaan staan. Juist nu. Wij gaan dan ook voor opnieuw een historisch seizoen, op naar vele mooie geluksmomenten in De Koel!

Een nieuw seizoen, een nieuwe divisie… Dat kon wel eens spannend gaan worden. Met veel strijd om periodetitels en twee rechtstreekse promotieplekken. En de hoop op aanvallend voetbal met veel goals. Je koopt al een seizoenkaart vanaf 124 euro! Kinderen bestellen al een seizoenkaart vanaf 62 euro. En oh ja, volledig risicoloos: per wedstrijd die je mist omdat VVV-Venlo vanwege het Coronavirus géén publiek mag toelaten in De Koel, ontvang je 1/19e van het aankoopbedrag van je seizoenkaart retour op jouw bankrekening. Op naar een sfeervolle Koel op vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie!

Klik hierboven op 'Bestel nu' om direct jouw seizoenkaart te bestellen. Wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij het bestellen, druk dan op de handleiding voor desktop of app.

Volgend jaar erbij?!

  • Woensdag 26 mei start de verkoop;
  • Drie weken lang, tot en met 15 juni, kunnen huidige seizoenkaarthouders hun eigen plek terugkopen of een vrije plek kiezen. Niet-seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid om een seizoenkaart aan te schaffen op de dan nog vrije plekken;
  • In de daaropvolgende weken, vanaf woensdag 16 juni, hebben niet-seizoenkaarthouders de mogelijkheid om een seizoenkaart aan te schaffen voor alle niet-verkochte plekken in de vrije verkoop.

Wat zijn de voordelen voor huidige seizoenkaarthouders?
Huidige seizoenkaarthouders krijgen nóg een aantal voordelen als ze de seizoenkaart verlengen voor het seizoen 2021|2022:

  • Gratis toegang tot eerste thuiswedstrijd in de beker;
  • Gratis toegang tot de HTM;
  • Gratis toegang tot een evt. interland in De Koel (Oranje Leeuwinnen/Jong Oranje);
  • De naam van iedereen die zijn of haar seizoenkaart verlengt, wordt vereeuwigd op de wand aan het Jan Klaassens Fanplein, gelegen bij het Fancafé.

Donatie
VVV-supporters bepalen de prijs van hun seizoenkaart voor volgend seizoen helemaal zelf! Het startbedrag van seizoenkaart staat vast. Maar misschien zeg jij wel: ik leg ‘gewoon’ een extra bedrag neer voor m’n seizoenkaart, want de club heeft al uitdagingen genoeg… Dat laten we allemaal aan jou over.

‘VVV-Venlo. Veur Altied!’


Prijzen
Een overzicht van de seizoenkaartprijzen vind je hieronder. 

Seizoen 21|22 Volwassenen Jeugd 13 t/m 18 jaar* Kinderen 4 t/m 12 jaar**
VN-/VW-tribune € 124,- € 93,- € 62,-
W-tribune € 149,- € 111,75 € 74,50
O-tribune € 149,- € 111,75 € 74,50
Z1/ Z2/ Z6/ Z7 € 199,- € 149,25 € 99,50
Z3/ Z4/ Z5 € 224,- € 224,- € 224,-
Rolstoel tribune € 149,- € 111,75 € 74,50

 *Geboren na 1 juli 2003
**Geboren na 1 juli 2009

mf2