Menu

Bestel nu jouw seizoenkaart

vrijdag 29 mei 2020

VVV, het voelt als thuiskomen…
Zaterdagavond, zondagmiddag. Géén voetbal, géén biertje met vrienden. Géén gejuich, géén genäöl… Normaal zo fantastisch Koel. Nu enkel koud en kil.

Maar we kijken weer naar boven. En kijken uit naar hét moment. Dat we De Trap weer afdalen. De tunnel weer door mogen. De borst vooruit. Vol adrenaline, vol trots. De reuk van vers gemaaid gras. Onder aansterkend gezang. Aan het einde van de tunnel. Onze geelzwarte 'twellefde man' tegemoet. Het voelt als… Thuiskomen!

     

Bestel of verleng je seizoenkaart
Onze huidige seizoenkaarthouders hebben tot en met 7 juni de mogelijkheid om de seizoenkaart te verlengen en dus dezelfde plek opnieuw te reserveren voor komend seizoen. Ook is het mogelijk om in deze periode van plaats te wisselen. Dat betekent niet dat onze andere VVV-fans geen seizoenkaart kunnen bestellen. Alle niet bezette plekken zijn namelijk in de verkoop.

Klik hieronder op 'Verleng nu' om direct jouw seizoenkaart te verlengen. Nog geen seizoenkaart? Klik dan op 'Bestel nu'. Wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij het bestellen, druk dan op 'Info'.Tegemoetkoming

Wij blijven erin geloven dat we vanaf september 2020 weer mogen voetballen in... een volle Koel! Want wát is ons voetbal nou zonder onze eigen supporters in ons sfeervolle stadion?! Mocht de overheid in overleg met het RIVM nou toch moeten besluiten dat er wedstrijden gespeeld worden zonder publiek óf dat er wedstrijden worden afgelast die niet meer kunnen worden ingehaald, dan willen we u op dat moment de mogelijkheid geven om een tegemoetkoming aan te vragen.

Clubliefde is voor altijd, dus ook hier krijgt u de mogelijkheid om af te zien van een eventuele tegemoetkoming in de toekomst. Dat er een nieuw seizoen komt, dat weten we zeker. Wat dat nieuwe seizoen gaat brengen, dat blijft nog een groot vraagteken.

Mocht het vanwege overheidsmaatregelen voorkomen dat je niet aanwezig mag zijn bij de thuiswedstrijden, dan tref je hieronder de mogelijkheden op het gebied van tegemoetkoming en, indien je er gebruik van maakt, in welke vorm je dat kan doen voor het seizoen 2020|2021.

1. Ik zie af van een eventuele tegemoetkoming in de toekomst en steun mijn club onvoorwaardelijk, ook in het seizoen 2020|2021.
Als cadeau ontvang je van ons een VVV-Venlo Koeltas én een unieke seizoenkaart!

2. Ik maak graag gebruik van een tegemoetkoming van de club. Ik ontvang een bedrag ter hoogte van 25% van het totaalbedrag van mijn seizoenkaart als saldo op mijn seizoen-/betaalkaart (te besteden voor horeca, merchandise, óf tickets, niet restitueerbaar) en zie af van andere tegemoetkomingsregelingen in de toekomst.

3. Ik maak graag gebruik van een tegemoetkoming van de club. Ik ontvang 50% korting op mijn seizoenkaart voor het seizoen 2021 |2022, wanneer 13 wedstrijden of meer zonder publiek worden gespeeld in het seizoen 2020|2021 en zie af van andere tegemoetkomingsregelingen in de toekomst.

De Koel komt naar jou
Iedereen die op dit moment, in deze onzekere tijden, tóch een seizoenkaart koopt voor onze club, is een ware held. Een trouwe fan die zijn club onvoorwaardelijk steunt. Dat deze fans recht hebben op een tegemoetkoming bij gemiste wedstrijden staat volledig buiten kijf. Voor diegene die echter nu al aangeeft dat hij of zij afziet van de tegemoetkoming voor in het nieuwe seizoen, hebben we een mooie alternatieve tegemoetkoming klaar staan...

De Koel komt naar jou! Als jij vanwege de maatregelen straks onverhoopt niet naar De Koel kunt komen, dan komt De Koel naar jou in de vorm van een Koeltas. Zo kun jij thuis, geheel in stijl, tóch nog genieten van dat heerlijke koude biertje tijdens de wedstrijd!

Daarnaast ontvang jij ook een unieke seizoenkaart, die speciaal ontworpen is voor jou als fan die ons onvoorwaardelijk steunt. Hoe moeilijk en zwaar de situatie ook is…

Webshop
Bestel nu je seizoenkaart via Mijn VVV óf in de Fanshop van Covebo Stadion - De Koel -. De Fanshop is geopend op woensdagen van 13.00 tot 17.00 uur. We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur.

mf2