Menu

Limburgse derby live op ESPN Extra

woensdag 24 november 2021

Het duel tussen Roda JC en VVV-Venlo is vrijdagavond live te zien op ESPN Extra. De Limburgse derby zou aanvankelijk niet worden uitgezonden, maar op initiatief van beide clubs is er alsnog een live-uitzending mogelijk gemaakt. Op die manier kunnen supporters de wedstijd van vrijdag toch in zijn geheel bekijken.

VVV is blij dat de wedstrijd alsnog live wordt uitgezonden, zo vertelt Algemeen Directeur Marco Bogers. “We hebben samen met Roda JC het initiatief genomen om een live-uitzending van deze Limburgse derby op ESPN mogelijk te maken.Omdat het niet mogelijk is wedstrijden in het stadion te bekijken is ons er alles aan gelegen om onze supporters deze wedstrijd live op het scherm aan te kunnen bieden. Dat is het minste wat we kunnen doen op dit moment. Op deze manier hebben onze supporters hopelijk weer iets om naar uit te kijken.”

Om deze uitzending te realiseren dient VVV kosten te maken, maar in goed overleg met Roda JC kunnen we de Limburgse derby vrijdag toch vanuit huis bekijken”, vervolgt Bogers. “Juist in deze tijd is samenwerking essentieel en moet sport verbroederen. Daarom is het mooi dat Roda JC en VVV-Venlo de handen ineen hebben geslagen en zich hard hebben gemaakt voor deze uitzending. Op naar een mooie Limburgse derby.”

De wedstrijd Roda JC – VVV-Venlo begint vrijdagavond om 20.00 uur. Klik hier voor meer informatie over het bekijken van de wedstrijd via ESPN Extra.

mf2