Menu

O15 pakt punt bij ADO

maandag 14 oktober 2019

Afgelopen weekend kwamen onze jeugdteams in actie. De bovenbouw was wegens het interland weekend competitie vrij en speelde oefenwedstrijden. Beide teams wisten een knap resultaat te boeken. De O19 wist met 0-1 te winnen bij PSV O19 en de O17 pakte een 0-2 overwinning bij de nummer 3 van de Eredivisie, NEC O17. De O13 was vrij. Onze hoofdtrainers blikken terug op de gespeelde competitiewedstrijden. 

O15 pakt punt bij ADO
VVV-Venlo O15 heeft aan het bezoek bij medekoploper ADO Den Haag O15 een punt overgehouden. Een spannende wedstrijd eindigde in 2-2. "Voor rust hadden we het met fases lastig en kwamen we goed weg. Na rust weten we heel sterk te starten en terug in de wedstrijd te komen. Dat we dan twee minuten voor tijd knullig via een eigen doelpunt op achterstand komen, maar toch door blijven knokken en in de slotminuut een punt weten te pakken laat zien over wat een doorzettingsvermogen deze ploeg beschikt. Ik ben erg trots op wat de groep heeft laten zien bij een sterke tegenstander.", aldus trainer Joeri Janssen. 

O12 klopt Fortuna 
VVV-Venlo O12 heeft de derby tegen Fortuna Sittard O12 gewonnen: 11-6. "De spelers hebben een prima wedstrijd gespeeld. Het samenspel met en zonder bal was vandaag van een hoog niveau. In het begin kwamen we er moeilijk doorheen, maar na mate de wedstrijd vorderde werden de afstanden groter bij de tegenstander, we wisten hier goed op in te spelen!", aldus trainer Maarten Hanssen. 

O11 wint ook derby
VVV-Venlo O11 heeft afgelopen zaterdag de derby van Fortuna Sittard O11 gewonnen: 12-4. Trainer Coen Aarts: "Ik heb vandaag veel positieve dingen gezien, maar ook veel dingen waar we mee aan de slag kunnen gaan. In tegenstelling tot vorige week, waarbij we met en zonder bal veel goede dingen hebben laten zien, was dit vandaag anders. Met name onze technische handelingen en het vrijlopen zonder bal waren vandaag wat lastiger voor ons. De spelers mogen nu genieten van een welverdiende week vakantie en volgende week gaan we weer verder waar we gebleven zijn."

Uitslagen 12 oktober:

Competitie:
ADO Den Haag O15 - VVV-Venlo O15: 2-2
VVV-Venlo O12 - Fortuna Sittard O12: 11-6
VVV-Venlo O11 - Fortuna Sittard O11: 12-4 

Oefen:
PSV O19 - VVV-Venlo O19: 0-1
NEC O17 - VVV-Venlo O17: 0-2

Vrij:
VVV-Venlo O13

mf2