Menu

Rappen tijdens vidaXL StreetLeague

woensdag 21 juli 2021

‘Rappen zeg je?’ Ja, dat hoor je goed. Tijdens de vidaXL VVV-Venlo StreetLeague gaat er gerapt worden. De deelnemers schrijven, samen met een nader bekend te maken Venlose artiest, een teamlied. Dat teamlied wordt vervolgens opgenomen als ‘rap’ in de aanwezige ‘rapstudio’. Het is één van de vele bijzondere activiteiten die tijdens het project van de VVV Foundation, in samenwerking met Incluzio en Venlo.fit geëtaleerd worden. De vidaXL VVV-Venlo StreetLeague vindt plaats van 2 tot en met 6 augustus ( 16.00 – 20.00 uur) op het jeugdcomplex van VVV-Venlo (Sportpark De Merelweg).

Tijdens de StreetLeague worden er wedstrijdjes 6 tegen 6 gespeeld. Daarnaast zet je je middels een activiteit in voor je wijk. Zowel met het voetballen áls met de activiteit voor je wijk verdien je punten. Bij het voetballen gaat het om winstpunten én om Fair Play-punten. Daarmee maak je kans op mooie prijzen. Je krijgt een gratis shirt bij deelname, aangeboden door vidaXL en Autorijschool Claudia Beurskens.

Deelname
Grijp nu je kans! Wil jij nog deelnemen aan de vidaXL VVV-Venlo StreetLeague? Deelname kan nog steeds en is helemaal gratis. Dat kan individueel óf met een team. Deze week (tot en met 23 juli) is je laatste kans om aan te melden. Daarna is dat in verband met organisatie helaas niet meer mogelijk. Aanmelden kan via www.tinyurl.com/8S2U23H2 óf door een DM op de instapagina van de StreetLeague te sturen (@vvv_venlo_streetleague). Wij koppelen je dan aan de jongerencoach uit jouw wijk.

Informatie

  • Ma-wo-vr   jongens 10 t/m 13 jaar en meiden;
  • Di-do-vr   jongens 14 t/m 17 jaar;
  • Ma-wo-vr meiden 10 t/m 17 jaar;
  • Je ontvangt een gratis shirt bij deelname.

 

De vidaXL VVV-Venlo StreetLeague is een samenwerking tussen de VVV Foundation, Incluzio en Venlo.fit. Het project wordt tevens ondersteund door Antares, Autorijschool Claudia Beurskens, vidaXL, VSBfonds en Stichting Van Straatenfonds. Geïnteresseerd in ondersteuning van het project? Stuur een mail naar foundation@vvv-venlo.nl voor meer informatie.

mf2