Menu

Succesvol trainingskamp

maandag 13 januari 2020

VVV-Venlo besloot om dit jaar als enige team in de Eredivisie in de eigen provincie te blijven tijdens de periode waar de trainingskampen centraal staan. Het voordeel hiervan was dat de enige oefenwedstrijd die voor VVV-Venlo gepland stond in het eigen Covebo Stadion - De Koel - kon worden afgewerkt. Dit gebeurde op vrijdagavond 10 januari tegen de huidige nummer twaalf van de Belgische Eerste Klasse, KV Kortrijk. Hans de Koning luidde zijn officieus debuut als hoofdtrainer van VVV-Venlo in met een 1-1 gelijkspel.

Daaraan vooraf ging een trainingskamp waar het samenzijn en hard trainen centraal stonden. En hard getraind werd er. Niet in Spanje, Portugal of Qatar, nee gewoon in Venlo. De basis lag echter in Boekend bij Hotel Maashof. Want rusten is tijdens een zware trainingsweek minstens zo belangrijk en laat de Maashof nou net een ideale uitvalsbasis zijn in een oase van rust.

Uiteraard stond plezier en het samenzijn ook centraal en dat werd duidelijk bij onze partners Beej Benders en Dennenmarken. Waar sommige spelers genoten van de wellness-gelegenheden, besloten anderen de strijd met elkaar aan te gaan in een potje tennis of voetvolley.

Prima omstandigheden om ons optimaal voor te bereiden voor aankomend weekend, als de Eredivisie hervat zal worden met een thuiswedstrijd tegen PSV. Wij danken onze partners voor de gastvrijheid.

mf2