Menu

Toch uitsupporters mee naar Volendam

vrijdag 10 september 2021

VVV-Venlo kan in de uitwedstrijd tegen FC Volendam toch rekenen op de steun van de eigen aanhang. Naar aanleiding van een opgelegde bus-combi door de gemeente Edam-Volendam zouden er aanvankelijk geen uitsupporters aanwezig zijn in het Kras Stadion, maar door een initiatief van Fanclub D’n Twellefde Man en VVV-Venlo zal de Limburgse aanhang toch afreizen naar Volendam.

In afstemming met de veiligheidsketen en gemeente Edam-Volendam komen de fanclub en VVV samen met een alternatieve oplossing voor supporters die niet vanuit Venlo met de bus naar Volendam af willen reizen. Na een positief overleg met alle betrokkenen wordt er een bus-combi georganiseerd met een andere opstapplaats dichter bij Volendam. Supporters kunnen op die manier met de eigen auto afreizen naar de carpoolplaats in Baarn naast de A1, waar vervolgens (rond 18:15 uur) overgestapt wordt op de bus die de supporters bij het stadion van FC Volendam af zal zetten. Vanaf de carpoolplaats is het met de bus nog 45 minuten rijden naar het stadion. Kaarten voor deze combi kosten €12,-.

Naast de alternatieve optie van een bus-combi met andere opstapplaats wordt er door Fanclub D’n Twellefde Man ook alsnog een reguliere busreis vanuit Venlo georganiseerd. Deze busreis kost €12,- voor leden van de fanclub en €18,- voor niet-leden. De bus(sen) vanuit Venlo vertrekken rond 16:30 uur. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan via de officiële ticketshop van VVV.

Bus-combi met alternatieve opstapplaats (Baarn) €12,-
Bus-combi voor leden van Fanclub D’n Twellefde Man €12,-
Bus-combi voor niet-leden €18,-

De club is erg blij dat er op deze manier alsnog uitsupporters af zullen reizen naar Volendam. Fanclub D’n Twellefde Man en VVV hebben het gezamenlijke doel dat de selectie ook in Volendam over de steun van een vol uitvak kan beschikken. In de uitwedstrijden tegen TOP Oss en FC Dordrecht hebben we immers gezien hoeveel de supporters kunnen betekenen voor de spelers op het veld. VVV-Venlo zal er in de toekomst alles aan doen om een bezoek aan uitwedstrijden zonder restricties mogelijk te maken voor de supporters wanneer dit haalbaar is.

Samen op naar een vol uitvak!

mf2