Menu

Unnerstall blijft in Venlo

donderdag 17 mei 2018

De Duitse doelman Lars Unnerstall verruilt VVV-Venlo voor landskampioen PSV maar wordt door de Eindhovense club meteen verhuurd aan onze club. De Eredivisie-revelatie van het afgelopen seizoen is daardoor ook komend seizoen doelman bij VVV-Venlo.

De Duitser tekende vorig jaar een contract voor één seizoen met als doel zich in de kijker te spelen bij een grote club. Dat is gelukt. “We beseften dat het enorm moeilijk zou worden om Lars langer aan ons te binden. Uiteindelijk is dat dankzij een samenwerking met PSV toch gelukt”, legt Manager Voetbal Stan Valckx uit.
Unnerstall, die donderdag medisch gekeurd werd in Eindhoven, tekent een contract voor drie jaar bij de landskampioen en wordt in zijn eerste seizoen verhuurd aan VVV-Venlo. Tot volle tevredenheid van de doelman zelf en van de technische staf van de club.

Unnerstall: “Ik heb het geweldig naar mijn zin gehad bij VVV-Venlo. De overgang naar PSV is een mooie beloning, maar het voelt ook goed om nog een jaar langer in Venlo te kunnen blijven. Het is prettig dat deze constructie is bedacht.”

Door de huur van Unnerstall en de eerdere contractverlenging van Nils Röseler zijn er inmiddels al twee ‘sterkhouders’ die ook komend seizoen bij VVV-Venlo te bewonderen zijn.

mf2