Menu

Info Feyenoord - VVV-Venlo

woensdag 7 november 2018

Langs deze weg bedanken wij nogmaals iedereen die onze club heeft gesteund in Rotterdam. Natuurlijk is het ontzettend vervelend dat deze wedstrijd direct na aanvang werd gestaakt ivm defecte lichtmasten en iedereen vroegtijdig met de bus of met eigen vervoer huiswaarts kon keren. Aan een mooie voetbalmiddag kwam zo al vroeg een einde.

Inmiddels is deze wedstrijd door de KNVB opnieuw vastgesteld op donderdag 6 december, aanvang 20.00 uur.

In dit bericht lees je alle informatie m.b.t. de vervolgprocedure van de kaartverkoop.

Informatie vrij vervoer
Gekochte (auto)kaarten blijven gewoon geldig. Op vertoon van uw toegangskaart van de wedstrijd van 4 november heeft u ook toegang tot de wedstrijd van 6 december (bezoekersvak). Met eigen vervoer en een toegangskaart van 4 november kunt u 6 december naar de wedstrijd. Hiermee zijn geen extra kosten gemoeid.

Informatie buskaart
Gekochte (bus)kaarten blijven gewoon geldig. Op vertoon van uw bus- en toegangskaart van de wedstrijd van 4 november heeft u ook toegang tot de wedstrijd van 6 december (bezoekersvak). Hiermee zijn geen extra kosten gemoeid.

Geen toegangskaart meer van Feyenoord-VVV-Venlo ( 4 november )
Indien u de toegangskaart van de wedstrijd van 4 november niet meer heeft, is dit geen probleem. Alle fans die 4 november zijn geweest staan geregistreerd. U kunt een nieuwe toegangskaart voor deze wedstrijd verkrijgen bij onze Fanshop voor het stadion.

Annuleren kaarten

Indien u geen gebruik wenst te maken van bovengenoemde regelingen en u wilt uw kaart annuleren dan is dit uiteraard mogelijk. Bij onze Fanshop kunt u deze annulering doorgeven, waarna u het aankoopbedrag retour ontvangt.
LET OP: Dit kan tot en met woensdag 28 november, daarna is dit niet meer mogelijk. Dit geldt voor de buskaarten en de autokaarten.

Aankoop toegangskaart Feyenoord-VVV-Venlo 6 december
Bent u 4 november niet naar deze uitwedstrijd geweest, maar wilt u deze wedstrijd op 6 december wel bezoeken dan is dit uiteraard mogelijk. De tarieven en afspraken staan vermeld op onze website en de website van onze Fanclub D’n Twellefde Man.

Vertrek bussen naar Feyenoord-VVV-Venlo op 6 december
De vertrektijd van de bussen is 16.30 uur vanaf parkeerterrein P1 van Seacon Stadion - De Koel - .

Een warme ontvangst op 6 december
Feyenoord en VVV-Venlo bereiden een ‘warme’ ontvangst voor op 6 december voor onze fans. Als compensatie zal er gezorgd worden voor een geste voor iedereen in het bezoekersvak. De veiligheidscoördinatoren van beide clubs bereiden dit samen voor.

Tenslotte hechten wij er waarde aan te vermelden dat Feyenoord zich zeer correct heeft opgesteld om deze vervelende situatie en gevolgen op een juiste wijze op te lossen.  

Daarnaast hopen wij te kunnen rekenen op weer zoveel steun op 6 december in De Kuip.

Voor vragen/opmerkingen over de kaartverkoop van deze wedstrijd kunt u contact opnemen met onze afdeling ticketing op telefoonnummer 077-3515806

mf2