Menu

Bekerduel met NAC Breda op 26 oktober

donderdag 30 september 2021

UPDATE: VVV-Venlo begint op dinsdag 26 oktober om 21.00 uur aan het toernooi om de TOTO KNVB Beker. De ploeg van trainer Jos Luhukay werd in de loting gekoppeld aan NAC Breda en speelt in het Rat Verlegh Stadion de eerste bekerwedstrijd van het seizoen.

Tegen NAC Breda, dat net als VVV uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie, begint VVV aan een nieuw seizoen in de TOTO KNVB Beker. De Venlonaren bewaren goede herinneringen aan het bekertoernooi, aangezien ze vorig seizoen hoge ogen wisten te gooien. VVV schakelde FC Den Bosch, Almere City, Go Ahead Eagles en N.E.C. uit en stootte zo door naar de halve finale. Met de finale binnen handbereik werd VVV in dat duel vervolgens uitgeschakeld door Vitesse, dat de finale uiteindelijk verloor van Ajax.

De eerste horde op weg naar een nieuwe succesvolle bekerreeks is dus NAC, de huidige nummer achttien van de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd tegen NAC in de eerste ronde van de beker is live te volgen op ESPN. Meer informatie over de kaartverkoop volgt snel. 

mf2