Menu

FIFA toernooien en verhuur

Namens VVV-Venlo Esports verhuren wij gamecases én organiseren we ook FIFA toernooien. Ideaal voor bij een sportvereniging, een verjaardagsfeestje of een teamuitje! Bekijk onze verschillende arrangementen. Interesse? Neem dan contact op met esports@vvv-venlo.nl

Verhuur gamecases
Wil jij jouw eigen FIFA toernooi organiseren met een middelgrote groep van 8 tot 32 personen? Dat kan met onze gamecases inclusief TV, Playstation 4, vier controllers, FIFA 22 en bijbehorende kabels per gamecase. 

De huurprijs per gamecase bedraagt € 49,95 per dag exclusief transportkosten. Kom je de gamecases zelf halen, dan komen eventuele transportkosten uiteraard te vervallen. We vragen ook € 250,- borg, maar we gaan er natuurlijk vanuit dat we deze netjes terug kunnen geven. 

Er zijn maximaal 4 gamecases te huur. 

Verhuur gamecases + Skillgames
Is bovenstaand arrangement niet genoeg voor jouw groep en wil jij een extra gave activiteit toevoegen aan jouw FIFA toernooi? Speel dan live de Skillgames die je voorafgaand aan de FIFA-wedstrijden ook op de Playstation speelt. Raak de targets, slalom tussen de pilonnen en scoor de meeste punten! Oefen je skills en wordt de Messi van het toernooi.

De huurprijs per gamecase, inclusief de Skillgames bedraagt € 62,50 per dag exclusief transportkosten. Kom je de gamecases zelf halen, dan komen eventuele transportkosten uiteraard te vervallen. We vragen ook € 350,- borg, maar we gaan er natuurlijk vanuit dat we deze netjes terug kunnen geven. 

Georganiseerd toernooi op locatie
Wil jij een toernooi spelen, maar de organisatie volledig uit handen laten vallen? Wij komen naar jou toe om het volledige FIFA toernooi te organiseren. Van opbouw tot afbouw en van de eerste groepsrondes tot aan de finales. Wij verzorgen het complete toernooi!

Ieder toernooi is anders en dus ontvang je van ons een maatwerk offerte, afhankelijk van de omvang en opzet van de activiteit. De huurprijs per gamecase bedraagt € 49,95 per dag exclusief transportkosten. Kom je de gamecases zelf halen, dan komen eventuele transportkosten uiteraard te vervallen. We vragen ook € 250,- borg, maar we gaan er natuurlijk vanuit dat we deze netjes terug kunnen geven.

mf2