Menu

Groepskortingen

'Matchday', de mooiste dag van de week! Met de auto, fiets, of het openbaar vervoer reizen duizenden supporters af naar De Koel. Een mooie voetbalavond staat weer op ons te wachten met hopelijk een overwinning, maar altijd een goede sfeer voor en na de wedstrijd in het stadion en in het Fancafé!

VVV-Venlo is een club waar Limburgse gezelligheid hoog in het vaandel staat. Met meer personen naar een wedstrijd van VVV, des te gezelliger het wordt. Speciaal voor groepen, vrienden, families, bedrijven en amateurverenigingen vanaf 11 personen of meer biedt VVV-Venlo de mogelijkheid om samen tegen gereduceerd tarief een wedstrijd van VVV te beleven! Ook kun je gebruik maken van de Flexkaart, waarbij je 10 losse tickets flexibel in kan zetten bij één of meerdere wedstrijden.

Groepstarieven
Wil jij samen met jouw groep een wedstrijd van VVV-Venlo bezoeken? Neem contact op door een e-mail te sturen naar ticketing@vvv-venlo.nl. Bekijk hieronder de groepstarieven.

VakPrijstype1 kaart11 t/m 25
kaarten
26 t/m 49
kaarten
50+ kaarten
W-tribuneGroepstarief€ 15,00€ 12,50€ 10,00€ 5,00
Z-tribuneGroepstarief€ 20,00€ 17,50€ 15,00€ 10,00

Flexkaart
Met de Flexkaart heb jij een tegoed van tien wedstrijdkaarten die je heel flexibel kan gebruiken. Zo kan jij bijvoorbeeld alleen naar tien verschillende thuiswedstrijden gaan, maar je kan ook de kaart met je vriend delen en bijvoorbeeld samen vijf thuiswedstrijden bezoeken in De Koel. Of met een groep van tien naar één wedstrijd. Erg flexibel dus!

Meer info
Welke thuiswedstrijden komen jullie bezoeken? Via onderstaande button vind je alle informatie die jij moet weten over de eerstvolgende thuiswedstrijden.