Menu

Partnerclub kortingen

VVV-Venlo draagt het amateurvoetbal in de regio een warm hart toe en vindt binding met de Partnerclubs zeer belangrijk. Daarom wil VVV Venlo graag iets terug doen voor deze clubs. Als Partnerclub van VVV-Venlo is het mogelijk om volledig kosteloos deel te nemen aan het Boost your Club platform.

De verenigingsactie is er voor elke Partnerclub die financiële hulp nodig heeft bij het realiseren van een eigen project. Dit kan bijvoorbeeld het vervangen van sportmaterialen zijn, het aanschaffen van een PlayStation in de kantine, maar ook het opknappen van de kleedkamers of de bestuurskamer. Iedere vereniging heeft zijn eigen doelen en projecten en daarom introduceert VVV-Venlo een unieke verenigingsactie waaraan elke club kan deelnemen. VVV-Venlo gaat amateurclubs uit de regio helpen bij het crowdfunden van zo'n project. Een sportproject voor leden, door leden. Bij aanschaf van tickets via de clubpagina van de vereniging schenkt VVV-Venlo een cashback-bedrag naar het project van de vereniging.

10% korting én 10% cashback!
Voor elk verkocht ticket via het verenigingsplatform, ontvangt de club 10% van de ticketprijs terug. Daarnaast ontvangen alle leden van de amateurclub ook nog eens 10% korting op tickets!

Als een Partnerclub meedoet dan is het mogelijk om wedstrijdtickets via de online clubpagina te kopen en te genieten van een heerlijke avond voetbal. Tickets zijn te koop voor leden, maar ook voor familie, vrienden of andere geïnteresseerden die de amateurclub een warm hart toe dragen. Per verkocht ticket die via het platform van de Partnerclub verkocht worden gaat 10% naar de Partnerclub.|

Geïnteresseerd?
Wil je met jouw vereniging een gaaf project realiseren? Meld je dan nu door een e-mail te sturen naar ticketing@vvv-venlo.nl. Na het aanmelden nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor concrete invulling en mogelijkheden.