Menu

Rondleidingen

Wil jij graag meer te weten komen over de historie van VVV-Venlo, of ben je nieuwsgierig naar alles wat er achter de schermen gebeurt in ons mooie stadion? Dat kan! Voor schoolklassen, bedrijven, families, vriendengroepen en (sport)verenigingen is een rondleiding door Covebo Stadion - De Koel - een leuk uitstapje. 

Via de Businesslounges, de eretribune, de prijzenkast, het spelershome, de persruimte en uiteraard de beroemde trap door de spelerstunnel lopen we naar het hoofdveld waar iedereen mag proberen de geur van het natuurgras op te snuiven. Ongeveer een uur lang kunnen nieuwsgierigen een kijkje nemen in de keuken van Covebo Stadion - De Koel -.

Vragenvuur
De ervaring leert dat de mensen die de rondleiding verzorgen, de gasten van veel weetjes kunnen voorzien. Mochten er vragen zijn, kunnen die uiteraard worden gesteld! Onderweg naar het veld zullen er zeker vragen opborrelen.

Programma
Het programma van de rondleidingen kan er als volgt uitzien:
10:00 uur | Ontvangst met koffie/thee/limonade
10:15 uur | Start rondleiding
11:15 uur | Mogelijkheid om trainingen te bezoeken (wedstrijddagen of besloten trainingen uitgezonderd)
11:45 uur | Einde rondleiding

Reserveren
De kosten voor de ‘VVV-Venlo Rondleiding' in Covebo Stadion - De Koel - bedragen € 7,50 per persoon. Deze rondleiding kan worden gereserveerd van maandag tot en met vrijdag door groepen vanaf 10 personen via info@vvv-venlo.nl 

Hopelijk zien wij u snel in Covebo Stadion - De Koel -.