Menu

WedstrijdArrangementen

Voorafgaand aan elke thuiswedstrijd van VVV-Venlo wordt er een wedstrijdlunch of wedstrijddiner in de Rabobank Venlo businesslounge georganiseerd. Hieronder vindt u een overzicht van de eerstvolgende wedstrijdlunches en -diners.

Vanaf dit seizoen kunt u kiezen uit een voor-en hoofdgerecht. Geef uw voorkeur uiterlijk maandag voorafgaand aan de wedstrijddag door. Indien u geen keuze doorgeeft, maakt onze cateraar een keuze voor u.

Komt u met meer mensen naar een wedstrijdlunch of wedstrijddiner dan het daadwerkelijk aantal Businesstickets dat u per wedstrijd ontvangt? Geef bij uw aanmelding dan aan hoeveel extra Businesstickets u nodig heeft.

Let op! Vanaf seizoen 19|20 vindt het ontvangst voor de gasten van het wedstrijddiner/lunch plaats door het commerciële team in de nieuwe hoofdingang Wedstrijddiner VVV-Venlo- Ajax,  zaterdag 17 augustus

Programma
Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit: Let op: Het tijdstip van de wedstrijd is gewijzigd opnieuw gewijzigd naar 18.30 uur, vandaar dat het programma wederom is opgeschoven.

15.15 uur | Ontvangst bij Covebo Stadion – de Koel – in de Rabobank Venlo Businesslounge;
15.30 uur | Start wedstrijddiner;
17.00 uur | Koffie/thee met gebakje van Broekmans Patisserie in het Lindeboom Voetbalcafé;
17.30 uur | Voorafgaand aan de wedstrijd wordt u in de gelegenheid gesteld een drankje te nuttigen in de Rabobank Venlo Businesslounge;
18.30 uur | Aanvang wedstrijd.

Wij verzoeken u tijdig aanwezig te zijn, zodat we om 15.30 uur kunnen beginnen met het uitserveren van ons voorgerecht. Benieuwd wat u voorgeschoteld krijgt? Lees dan snel verder.

Menu
Voorgerecht
• Salade met gerookte kip, avocado, croutons, bacon en ceasardressing
• Groene salade met gebakken gamba’s en gerookte zalm

Hoofdgerecht
• Varkensoester ingerold in pancetta geserveerd met een zachte mosterdsaus en een gratin van gegrilde courgette
• Krokante burger van witvis met een frisse dille saus

Koffie compleet
Om 17.00 uur wordt u met uw gezelschap uitgenodigd in ons Lindeboom Voetbalcafé voor een kop koffie / cappuccino/ thee met friandise. De Rabobank Venlo Businesslounge wordt in die tijd klaargemaakt voor het avondprogramma.

Aanmelden
Aanmelden gaat, zoals u van ons gewend bent, via de Business app. Geeft u hierbij aan met hoeveel personen wij u mogen ontvangen. Vermeld in het tekstvak bij ‘opmerkingen’ de menukeuze en eventuele dieetwensen. Aanmelden kan tot uiterlijk 12 augustus.

Marion Rondeel

Commercie/Events

✉ Contact