Menu

WedstrijdArrangementen

Voorafgaand aan elke thuiswedstrijd van VVV-Venlo wordt er een wedstrijdbrunch of wedstrijddiner georganiseerd. Hieronder vindt u een overzicht van alle wedstrijdbrunches en -diners en de uiterlijke datum van aanmelden.

Komt u met meer mensen naar een wedstrijdbrunch of wedstrijddiner dan het daadwerkelijk aantal Businesstickets dat u per wedstrijd ontvangt? Geef bij uw aanmelding dan aan hoeveel extra Businesstickets u nodig heeft.

Meld u aan via info@vvv-venlo.nl. 


Wedstrijdbrunch VVV-Venlo - AZ Alkmaar

Ook voorafgaand aan VVV-Venlo - AZ Alkmaar, een wedstrijd waarbij wij ook graag de kinderen van onze partners uitnodigen, organiseren wij een wedstrijdbrunch voor onze partners. Op 25 november zullen onze partners in de watten worden gelegd door onze cateringpartner Excellenz-Group Limianz. Het programma voor deze dag wordt later bekend gemaakt. 


Wedstrijdbrunch VVV-Venlo - FC Groningen

Terwijl de tegenstander, FC Groningen, bezig is aan een lange busrit, zitten onze partners te genieten van een heerlijke wedstrijdbrunch. Want ook voorafgaand aan VVV-Venlo - FC Groningen, op zondag 9 december, organiseren wij weer een wedstrijdbrunch met het volgende programma.

  • 12.15u: inloop
  • 12.30u: aanvang brunch
  • 14.30u: wedstrijd

De kosten bedragen € 35,00 exclusief BTW, maar inclusief koffie, thee, melk en jus.  incl. koffie.thee/melk/jus.
Aanmelden kan tot woensdag 5 december, 12.00 uur, via info@vvv-venlo.nl.   

mf2