Menu

WedstrijdArrangementen

Na een korte interlandbreak staat er zaterdag weer Eredivisie voetbal op het programma: VVV-Venlo - Vitesse! U heeft nog tot en met dinsdag 15 oktober, 12.00 uur, om u aan te melden voor dit overheerlijke wedstrijddiner. Een perfecte voorbereiding om met een goed gevulde maag de wedstrijd én de derde helft te beleven. Een derde helft die wordt ingevuld door FF Dimme in de Rabobank Venlo Businesslounge en DJ Basje Basman in het Lindeboom Voetbalcafé. Dat belooft een feest te worden!


Voorafgaand aan elke thuiswedstrijd van VVV-Venlo wordt er een wedstrijdlunch of wedstrijddiner in de Rabobank Venlo Businesslounge georganiseerd. Hieronder vindt u een overzicht van de eerstvolgende wedstrijdlunches en -diners.

Komt u met meer mensen naar een wedstrijdlunch of wedstrijddiner dan het daadwerkelijk aantal Businesstickets dat u per wedstrijd ontvangt? Geef bij uw aanmelding dan aan hoeveel extra Businesstickets u nodig heeft.

Let op! Vanaf seizoen 19|20 vindt het ontvangst voor de gasten van het wedstrijddiner/lunch plaats door het commerciële team in de nieuwe hoofdingang 


Wedstrijddiner VVV-Venlo – Vitesse,  zaterdag 19 oktober

Ook tijdens de wedstrijd VVV-Venlo - Vitesse heeft u de mogelijkheid om aan te schuiven bij het wedstrijddiner. Het wedstrijddiner start drie uur voor aanvang van de wedstrijd. Wij verzoeken u tijdig aanwezig te zijn, zodat we tijdig kunnen beginnen met het uitserveren van ons voorgerecht. Benieuwd wat u voorgeschoteld krijgt?

Menu
Voorgerecht
Marbré gerookte zalm | gerookte paling | tuinkruidensaus  

Op tafel plaatsen wij brood met boter

Hoofdgerecht
Kalfsoester | paddenstoelenrisotto | seizoengroente | cremè van zoete aardappel | lavendel honingsaus

Aanmelden
Aanmelden gaat, zoals u van ons gewend bent, via de Business app. Geeft u hierbij aan met hoeveel personen wij u mogen ontvangen. Vermeld in het tekstvak bij ‘opmerkingen’ eventuele dieetwensen. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 14 oktober.

Marion Rondeel

Commercie/Events

✉ Contact