Menu

YveY Venlo

Sinds seizoen 19|20 verzorgt YveY alle horeca-activiteiten en evenementen van VVV-Venlo. YveY is een landelijke organisatie die ook actief is bij clubs als Ajax, NEC, Roda JC, MVV en FC Eindhoven. Daarnaast heeft YveY een aparte tak die een twintigtal vakantieparken van EuroParcs in haar horeca-pakket heeft. Vanuit ons kantoor in Covebo Stadion - De Koel - werken we intensief samen met VVV-Venlo om de hoogste standaarden op hospitality-vlak na te streven.

Wat kunnen we voor u doen?
…de meest gestelde vraag in de horeca, en we zijn benieuwd naar uw antwoord! De Koel is meer dan een stadion voor voetbalwedstrijden. Het is een multifunctionele evenementenlocatie met legio mogelijkheden. Vele zakelijke gasten weten ons te vinden voor vergaderingen, presentaties, bedrijfsborrels, inspiratie-sessies en meer. Maar ook voor particulieren en verenigingen bieden we tal van opties voor interessante evenementen en bijeenkomsten. De combinatie van zakelijke formele ruimtes met een informele voetbalsfeer is uitermate uitnodigend. Daarnaast zijn de ruimtes zeer divers en daardoor voor vrijwel iedere gelegenheid geschikt. Tel daar de uitstekende AV-middelen, zeer ruime parkeergelegenheid en uitstekende F&B-mogelijkheden bij op en u hebt uw locatie gevonden!

De wedstrijden!
Maar bovenal, het zijn de wedstrijden die altijd topprioriteit hebben. Met plezier ontvangen we iedere wedstrijd duizenden supporters in De Koel. Wij streven altijd naar snelle en kwalitatief hoogstaande service in de diverse verkooppunten rond het veld. Daarnaast zorgen we ervoor dat ook onze businessgasten niets tekort komen. Want in onze ogen is een voetbalwedstrijd méér dan 90 minuten tegen een balletje trappen!

Wilt u met ons in contact komen om de mogelijkheden te bespreken? Mail dan naar jeanine@yvey.nl. Bij ons bent u altijd welkom en staat de koffie klaar.

YveY, you matter!Jeanine Theeuwen

Salesmanager YveY

✉ Contact

Twan ten Haaf

Locatiemanager YveY

✉ Contact