Menu

SamenVVV

Wordt u onderdeel van onze puzzel?
VVV zijn we samen. Ons commerciële team maakt het plaatje compleet en gaat in aanloop naar volgend seizoen voor de doelstelling ‘een businessnetwerk bestaande uit 500 partners’. Wordt u ook een stukje van onze puzzel?

500 puzzelstukjes
Vanaf seizoen 19|20 hangt er een grote puzzel, bestaande uit 500 puzzelstukjes in ons Lindeboom Voetbalcafé. De puzzel staat symbool voor ons VVV-Venlo netwerk, onze partners zijn daarin de puzzelstukjes die op de juiste plek zijn beland.

Zowel alle nieuwe als onze huidige partners worden aankomend seizoen verwelkomd met twee puzzelstukken. Eén is bestemd voor in ons Lindeboom Voetbalcafé. Het tweede, identieke puzzelstuk is voor de partner zelf, zodat ook u kunt uitdragen dat u trots bent deel uit te maken van het grootste netwerk van Noord- en Midden Limburg.

Verleng Vrijdag: puzzelupdate
Behalve dat wij elk seizoen alle nieuwe partners uitgebreid introduceren binnen ons netwerk, mogen we natuurlijk niet onze huidige partners vergeten. Daarom presenteren wij ook dit jaar alle verlengende partners op de inmiddels beroemde Verleng Vrijdag. Dit doen we door middel van een zogenoemde puzzelupdate, waarbij elke vrijdag de puzzel steeds meer vorm zal krijgen om uiteindelijk het gehele puzzelbord te vullen met 500 partners om zo tot een naadloos passend geheel te komen: ons VVV-Venlo netwerk!

Samen maken we het plaatje van de puzzel compleet.

#SamenVVV