De Koel

RONDLEIDINGEN

Wil je graag een kijkje nemen achter de schermen van ons stadion? Dat kan! Voor schoolklassen, bedrijven, vriendengroepen en verenigingen is een rondleiding door Seacon Stadion - De Koel - een leuk uitstapje. 

Via de BusinessLounges, de EreTribune, de prijzenkast, het spelershome en uiteraard de beroemde trap door de spelerstunnel lopen we naar het hoofdveld waar het nieuwe kunstgras te bewonderen is. Ongeveer een uur lang kunnen nieuwsgierigen een kijkje nemen in de keuken van VVV-Venlo.

Vragenvuur - De ervaring leert dat de mensen die de rondleiding verzorgen, de gasten van veel weetjes kunnen voorzien . Mochten er vragen zijn, kunnen die uiteraard worden gesteld! Onderweg naar de training van het eerste elftal zullen er zeker vragen opkomen.

Programma -Het programma van de ‘VVV-Venlo Rondleiding' kan er als volgt uitzien:

10:00 uur ontvangst met koffie/thee/limonade

10:15 uur start rondleiding

11:15 uur mogelijkheid om trainingen te bezoeken (wedstrijddagen uitgezonderd)

11:45 uur einde rondleiding

Kosten - De kosten voor de ‘VVV-Venlo Rondleiding' in Seacon Stadion - De Koel - bedragen € 3,50 per persoon. Deze rondleiding kan geboekt worden vanaf 10 personen.

Reserveren? - De ‘VVV-Venlo Rondleiding' kan worden gereserveerd van maandag tot en met vrijdag bij Jouke Derix op 077 3515806.

Hopelijk zien wij u snel in Seacon Stadion - De Koel - .

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec