Menu

Team

Team VVV eSports bestaat uit 4 Rocket League spelers en 3 FIFA spelers.

Rocket League
Waar veel clubs ervoor kiezen om elke periode met een ander team aan te treden, heeft VVV ervoor gekozen om een vast team aan te stellen voor de gehele competitie, vier periodes lang.

Omdat wissels noodzakelijk zijn tijdens een seizoen, selecteerde VVV eSports een team van vier personen, bestaande uit Tim Visser (Timmyboy), Emre Ilhan (Synchy), George Zuurendonk (JustZero) en Skip Verhoeven (Peaky).

Tim Visser
Aanvoerder van het team, Tim Visser, is 19 jaar en woont in Den Helder. Onder zijn gamersnaam ‘Timmyboy’ staat hij bekend als een aanvallende speler die zich snel qua speelstijl kan aanpassen om teamgenoten en tegenstanders.

Emre Ilhan
De veertien jaar oude Emre, woonachtig in Made, is net als Tim een aanvallende speler. ‘Aanval is de beste verdediging’ is dan ook zijn motto. In de Rocket League zal hij spelen onder zijn gamenaam ‘Synchy.

George Zuurendonk
De 15-jarige George is een fanatieke Rocket League speler. De in Nieuwerkerk aan de IJsel woonachtige gamer is aanvallend sterk, maar verdedigend misschien nog wel beter.

Skip Verhoeven
Sinds het allereerste begin van Rocket League, in 2015, speelt Skip al dit steeds populair wordende spel. Peaky, zoals zijn gamenaam luidt, is met 22 jaar de oudste van de groep. Verdedigend enorm sterk met als doel geen enkel doelpunt te incasseren.

FIFA spelers
Naast het Rocket League team bestaat Team VVV eSports ook uit drie FIFA spelers die VVV-Venlo vertegenwoordigen in de Weekend League en zich regionaal inzetten voor maatschappelijke projecten van onze club. Daarnaast zullen zij ook regelmatig te vinden zijn in de eRoom in het Fancafé waar zij trainen en waar supporters voor en na de wedstrijd kunnen spelen.

Svenno Wolters
De 20-jarige Svenno is de oudste van de drie en geen onbekende van de club. Svenno bezocht de Koel een aantal jaren met een seizoenkaart en nam aan bijna alle Mifa FIFA toernooien mee. Svenno zal zich naast de Weekend League ook inzetten op het maatschappelijke project Level Up dat de VVV Foundation organiseert op basisscholen.

Cas Hesen
Eén van de twee talenten is Cas. De 15-jarige FIFA speler is woonachtig in Venray en is dagelijks bezig met content op Instagram of het streamen van FIFA wedstrijden. Samen met Svenno zal hij Team VVV eSpors vertegenwoordigen in de eClub World Cup. 

Luuk Wijdeveld
Het derde en laatste teamlid van VVV eSports is wederom een groot talent. In FIFA 21 behaalde Luuk op 14-jarige leeftijd de top 200 van de wereld. Daarnaast ging Luuk, woonachtig in Asten, er ook met de eerste prijs vandoor tijdens het Mifa FIFA 22 Launch Event op 1 oktober in een ijzersterk deelnemersveld.  

Esports community
VVV eSports is naast de ‘traditionele top 3’ de grootste eSports community van alle Ere- en Eerste Divisie clubs met meer dan 10.000 volgers op Instagram.

mf2