Menu

Team

De broers Nick en Sandro Cooiman uit Horst, Noord Limburg, zijn de eerste officiële eSporters van VVV-Venlo. De gebroeders Cooiman vormen samen Team VVV eSports en vertegenwoordigen VVV-Venlo niet alleen in de eDivisie, maar ook bij diverse andere eSportsactiviteiten. Als jongens uit de regio zijn Nick en Sandro bij alle thuiswedstrijden aanwezig en zijn zij vaak voorafgaand aanwezig in het FanCafé om onze fans te woord te staan en om natuurlijk een potje FIFA te spelen.

Nick
Nick is de oudste van de twee broers ( en komt uit in de Xbox competitie in de eDivisie. Hij speelde al op internationaal niveau via de Global eLeague. Nick is afgestudeerd aan de opleiding Commerciële Economie in Eindhoven. Om fit en scherp te zijn als hij zijn controller in zijn hand heeft zit Nick wekelijks in de fitnessschool. Daarnaast voetbalt hij nog actief in het tweede elftal van VV Hegelsom.

Sandro
Sandro is de jongste van de twee broers en maakt Team VVVeSports compleet. Sandro eindige dit seizoen als 17e in de Playstation competitie. Sandro houdt van het spelletje voetbal, ook buiten FIFA om, en is als verdediger te bewonderen bij RKSV Wittenhorst. Momenteel studeert Sandro aan de opleiding Manager/handel bij Gilde Opleidingen in Venray.

Als regionale jongens zijn ze trots om voor VVV-Venlo te mogen spelen: ‘’Het dragen van het VVV-Venlo shirt tijdens de wedstrijden in de eDivisie en overige evenementen geeft ons een enorm trots gevoel. Wij vinden het geweldig om een uithangbord te zijn voor VVV-Venlo en een voorbeeld kunnen zijn voor vele jongeren in de regio’’.

     

mf2