Menu

aanmelden

Aanmeldformulier Online supportersavond

Op maandag 26 oktober organiseren wij een online supportersavond. Normaal gesproken zouden we jullie graag verwelkomen in ons eigen stadion met een drankje en een hapje. Helaas moeten we vanwege de huidige maatregelen de supportersavond op een andere manier faciliteren. Daarvoor hebben we gekozen om het dit jaar online te doen. In de afgelopen maanden zijn er nieuwe spelers gepresenteerd, hebben we de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen gespeeld en heeft de club verschillende maatregelen moeten nemen rondom het Coronavirus. Al met al genoeg zaken die we met jullie willen bespreken.

Het idee van deze avond is om veel interactie te krijgen tussen de supporters, Hans de Koning, Stan Valckx en Marco Bogers. We begrijpen dat er vanuit jullie veel vragen zijn en deze avond kunnen jullie deze vragen allemaal stellen.

Om deel te nemen aan de Supportersavond, kun je onderstaand formulier invullen, zodat je bent aangemeld voor de supportersavond op 26 oktober van 19.00  t/m 20.00 uur. Voor aanvang van deze avond ontvang je via een e-mail een link die je direct naar de juiste verbinding stuurt.

Hoe alles deze avond in zijn werking gaat ontvangen jullie later in de e-mail.

Voornaam
*
Tussenvoegsel
Achternaam
*
E-mail adres
*  

Ik geef toestemming dat VVV-Venlo aan het opgegeven e-mail adres de nieuwsbrief en andere informatie over VVV-Venlo stuurt. *