Menu

Activiteit

VVV-Venlo zit in de belangrijkste weken van het seizoen en moet dit helaas doen zonder support van de fans. De Koel mist hun fans en de fans missen de Koel. Wij hopen dat we iedereen volgend seizoen weer mogen verwelkomen in ons mooie stadion. Maar om deze sfeer alvast een beetje terug te brengen organiseren wij online de grote VVV quiz, waarbij iedereen van jong tot oud aan mee kan doen.

Op zaterdag 15 mei organiseert VVV-Venlo in samenwerking met Fanclub d’n Twellefde Man en Klup77 de grote (online) VVV quiz. In deze quiz wordt in zeven rondes getest wie de meeste kennis heeft over onze mooie club. In de quiz worden o.a. vragen gesteld over ons stadion, de historie en zal de wedstrijd VVV-Venlo – FC Emmen centraal staan, die een dag later op het programma staat. Het is mogelijk om als eenling mee te doen, of met een klein groepje mensen dat binnen de coronamaatregelen past. Het deelnemen aan deze quiz is voor iedereen gratis en inschrijven is mogelijk t/m donderdag 13 mei 21.00 uur. De presentatie wordt live gedaan vanuit ons gloednieuwe Fancafe en hier ontvangen we ook enkele VVV iconen. Er zijn in totaal 11 prijzen te verdelen, waaronder een gesigneerd shirt van Giakoumakis en vele andere leuke prijzen die beschikbaar worden gesteld door VVV-Venlo, Fanclub d’n Twellefde Man en Klup77.

Het aanmelden is mogelijk door middel van het invullen van het onderstaande contactformulier. Vul daar jouw teamnaam in, naam van contactpersoon, e-mailadres en mobiel nummer. Als je aangemeld bent ontvang je een dag voorafgaand de quiz een e-mail met instructies hoe je toegang krijgt tot de quiz.

Informatie quiz:
Zaterdag 15 mei van 19.30 t/m 22.00 uur
Livestream via Youtube
Maximaal 500 deelnemers

Teamnaam
*
Voornaam
*
Tussenvoegsel
Achternaam
*
E-mail adres
*  
Mobiel

Ik geef toestemming dat VVV-Venlo aan het opgegeven e-mail adres de nieuwsbrief en andere informatie over VVV-Venlo stuurt. *