Menu

Mifa FIFA 22 Launch Event

Vrijdagavond 1 oktober zal er na lange tijd weer een VVV Esports event plaatsvinden. Bij VVV Esports hoofdsponsor Mifa Aluminium zal er onder aanwezigheid van esporter Nick Cooiman gestreden worden voor mooie prijzen.

Na alle online initiatieven kun je nu eindelijk weer je tegenstander in de ogen kijken terwijl je een potje FIFA speelt. Op vrijdag 1 oktober presenteert EA Sports het gloednieuwe FIFA22. Een mooier moment, om na lange tijd weer een FIFA toernooi te spelen, is er niet!

Het Mifa FIFA 22 Launch Event zal plaatsvinden bij hoofdsponsor Mifa Aluminium. Deelnemers vanaf 16 jaar oud kunnen zich hieronder opgeven om deel te nemen aan het toernooi. Het belooft een mooie avond te worden, waar esporter Nick Cooiman aanwezig is en zijn expertise zal delen en graag de strijd aangaat in een potje FIFA. Naast het spelen van FIFA 22 is er ook de mogelijkheid om een uniek kijkje te krijgen achter de schermen bij Mifa Aluminium. Al met al belooft het een mooie avond te worden, met grote FIFA-spelers, gezelligheid en natuurlijk geweldige prijzen.

Er geldt een maximaal aantal deelnemers van 32 personen. Om deel te nemen aan dit event dien je te beschikken over een geldige QR-code in de CoronaCheck app.

Voornaam
*
Tussenvoegsel
Achternaam
*
Geslacht
*
Geboortedatum
*
E-mail adres
*  
Mobiel
Bedrijfsnaam
Straatnaam en Huisnummer
Postcode
Plaats

Ik geef toestemming dat VVV-Venlo aan het opgegeven e-mail adres de nieuwsbrief en andere informatie over VVV-Venlo stuurt. *