Menu

Informatie

VVV-Venlo biedt voor een diverse groep ondernemers en directies een uitstekend platform om elkaar te ontmoeten en business te doen. Landelijke organisaties, bedrijven met een regionale functie, leden van de businessclub en jonge ondernemers brengen wij graag samen in één van onze ruimtes in Covebo Stadion - De Koel -. De Rabobank Venlo Business Lounge is the place to be voor de business leden en in het Lindeboom Voetbalcafé ontvangen wij graag de vrienden van VVV-Venlo.

Events
In Covebo Stadion - De Koel - staat niet alleen het voetbal centraal, maar het is ook een unieke locatie voor het organiseren van evenementen en bijeenkomsten. Zo kunt u denken aan vergaderen in een sportieve omgeving, trouwen bij uw favoriete club, personeelsfeesten, private dining, inspirerende seminars, bijzondere bbq’s en concerten.

Met een breed team aan ervaren horeca medewerkers is uw evenement gegarandeerd succesvol. Creativiteit is een onderdeel van ons product. Of u uw gasten nu wilt verwelkomen met een ware voetbalbeleving via de tunnel en spelerstrap of als ware VIP via de hoofdingang met rode lopers, voor ieder event en iedere invulling hebben wij een passende oplossing paraat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jop Kortooms via 06-41908906 of jkortooms@vvv-venlo.nl.

Jop Kortooms

Sales manager Horeca

✉ Contact