Menu

Aarts nieuwe trainer/coach O12

Seizoen 2020-2021

De technische staf van de VVV-Venlo Jeugdopleiding voor het nieuwe seizoen heeft de afgelopen periode vorm gekregen. Zo zal jeugdtrainer Coen Aarts volgend seizoen als trainer/coach verantwoordelijk zijn voor VVV-Venlo O12.

De 23-jarige trainer uit Horst zette in 2018 zijn handtekening onder zijn eerste verbintenis bij VVV-Venlo. Momenteel is hij verantwoordelijk voor VVV-Venlo O11. Daarvoor was Aarts al drie seizoenen actief als assistent-trainer binnen de Opleiding. Tevens doorliep hij de gehele Opleiding van VVV-Venlo als jeugdspeler. De oefenmeester heeft zijn contract verlengd tot medio 2021.

Aarts: 'Pedagogische kennis combineren met ervaringen bij VVV-Venlo.'
“Inmiddels ben ik al vijftien seizoenen betrokken binnen de VVV-Venlo Jeugdopleiding. Ik kan dan ook gerust zeggen dat ik inmiddels een echte clubman ben en ben vanzelfsprekend ook erg blij met deze contractverlenging.'', zegt Aarts. ''Het werken met spelers in deze leeftijdsgroep spreekt mij enorm aan, omdat ik op deze manier mijn pedagogische kennis vanuit het primair onderwijs kan combineren met mijn ervaringen binnen de topsport bij VVV-Venlo.”

Bongaerts: 'De Onderbouw spelers zijn in goede handen!'
“Mooi om te zien dat een oud-jeugdspeler zoals Coen zich blijft ontwikkelen in zijn functie als jeugdtrainer. Na het doorlopen van de gehele opleiding als speler maakt Coen nu vervolgstappen als trainer.'', laat Hoofd Opleiding Roger Bongaerts weten. ''Het komende seizoen zal alweer het derde seizoen als hoofdtrainer voor hem worden. Niemand beter dan Coen om de eerste stappen naar het betaald voetbal te begeleiden. De Onderbouw spelers zijn in goede handen!”

Deur staat voor iedereen open
Aarts: “Wat zo mooi is aan de VVV-Venlo Jeugdopleiding, is dat de deur voor iedereen open staat en iedereen zich vrij voelt om binnen te komen. Spelers, trainers en overige medewerkers tonen betrokkenheid en proberen samen het maximale eruit te halen. Dit spreekt mij enorm aan. Daarnaast krijgen wij als trainers de ruimte om mee te denken en onze meningen en visies te delen met collega’s. Op deze manier zijn we als trainers voortdurend bezig met het ontwikkelen van elkaar en dat is precies wat ik in mijn ontwikkeling als trainer op dit moment nodig heb.”

Aarts is komend seizoen parttime in dienst bij VVV-Venlo. Hij zal zijn werkzaamheden als trainer/coach van VVV-Venlo O12 combineren met de functie Coördinator Onderbouw O8-O12 en zijn werkzaamheden als leerkracht in het primair onderwijs. Tevens zal Aarts de UEFA-B cursus gaan volgen.

Trainers Onder 12
Jonge talentvolle jeugdtrainers Lieuwe Kuijpers ( 20 ) en Tom Oosterbaan ( 20 ) zullen de technische staf van VVV-Venlo O12 komend seizoen als trainer/coach completeren. Beide trainers zijn als assistent-trainer momenteel al betrokken binnen de VVV-Venlo Jeugdopleiding en zullen in het nieuwe seizoen onder leiding van Aarts mede vormgeven aan de doorontwikkeling van de VVV-Venlo Onderbouw.

Staf Jeugdopleiding
De technische staf van de VVV-Venlo Jeugdopleiding krijgt steeds meer vorm. Zo werd eerder al bekend dat VVV-Venlo zich wist te verzekeren van de diensten van jeugdtrainers Jordy Reneerkens, Jeroen Schepens, Joeri Janssen, Rens Sleegers en Maarten Hanssen. Ook Roger Bongaerts blijft aan de club verbonden als Hoofd Opleiding.

mf2