Menu

Aarts ook komend seizoen O12 trainer

Coen Aarts blijft de komende seizoenen aan VVV-Venlo verbonden. De huidige O12-trainer verlengde onlangs zijn contract als jeugdtrainer voor twee seizoenen tot medio 2023. De trainer uit Horst is in Venlo bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer. De drie seizoenen daarvoor was de 24-jarige oefenmeester als assistent trainer werkzaam binnen de Jeugdopleiding en de tien seizoenen daarvoor doorliep Aarts de gehele Jeugdopleiding van VVV-Venlo als speler.

Aarts zal in zijn zeventiende seizoen bij VVV-Venlo wederom aan de slag gaan als hoofdtrainer van VVV-Venlo O12. Tevens zal de trainer vanuit zijn dubbelfunctie ‘Coördinator Onderbouw’ onder andere sturing geven aan het Talentenplan.

Aarts: ‘Spelers helpen bij hun ontwikkeling als speler en kind!
"Ik ben erg blij en dankbaar dat ik mijn contract met twee jaar heb mogen verlengen bij deze mooie club.", begint Aarts. "Het afgelopen seizoen heb ik voor het eerst leiding mogen geven als coördinator aan de onderbouw. Dit is me uitstekend bevallen en het geeft mij dan ook iedere dag weer veel voldoening om de spelers te helpen bij hun ontwikkeling als speler en kind.’’, laat de O12 trainer weten. ‘’We hebben dit seizoen binnen de onderbouw een mooie ontwikkeling doorgemaakt op verschillende gebieden en ik kijk er dan ook enorm naar uit om hier volgend seizoen een vervolg aan te mogen geven.", sluit Aarts af.

Bongaerts: ‘Jongste jeugd in zeer goede handen bij Coen.’
"We zijn zeer verheugd met de contractverlening van Coen als trainer van de O12 en Coordinator Onderbouw.’’, begint Hoofd Opleiding Roger Bongaerts. ‘’Coen heeft grote stappen gezet als trainer en als verantwoordelijke voor de onderbouw. De jongste jeugd is in zeer goede handen bij Coen en zijn team van trainers. Dit zien we dagelijks terug in de ontwikkeling van onze jeugdspelers." 

VVV-Venlo wenst Coen erg veel succes toe de komende seizoenen!

mf2