Menu

Hanssen verlengd contract als O13 trainer

Maarten Hanssen blijft ook komend seizoen aan VVV-Venlo verbonden. De huidige O13-trainer verlengde onlangs zijn contract als jeugdtrainer met één seizoen tot medio 2022. De trainer uit Asten is inmiddels bezig aan zijn vijfde seizoen als hoofdtrainer. De twee seizoenen daarvoor was de 25-jarige coach als assistent trainer werkzaam binnen de Jeugdopleiding.

Hanssen zal in zijn zevende seizoen wederom aan de slag gaan als hoofdtrainer van VVV-Venlo O13. Tevens zal de trainer vanuit zijn dubbelfunctie ‘Coördinator PartnerClubs’ veel aandacht schenken aan de PartnerClubs en de PartnerToernooien, die verbonden zijn aan VVV-Venlo.

Hanssen: ‘Gestelde doelen voor spelers en club waarmaken!’
‘’VVV-Venlo is een organisatie waar ik me al jaren ontzettend thuis voel, daarom ben ik blij dat ik mijn carrière hier wederom kan voortzetten.’’, laat Maarten Hanssen weten. ‘’Samen met een sterke groep collega's en betrokken vrijwilligers, zullen wij er alles aan doen om gestelde doelen waar te maken voor spelers en club!’’, sluit de nieuwe O13 trainer af.

Bongaerts: ‘Met Maarten een jonge en ambitieuze trainer.’
"Met Maarten hebben we een jonge en ambitieuze trainer in huis. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij toch al jaren ervaring als hoofdtrainer binnen onze opleiding.’’, begint Hoofd Opleiding Roger Bongaerts. ‘’Daarnaast heeft Maarten de laatste seizoenen veel tijd en energie in onze PartnerClubs en PartnerToernooien gestoken, met zichtbaar resultaat. We zien uit naar een mooi seizoen.", sluit Bongaerts af.

VVV-Venlo wenst Maarten erg veel succes toe komend seizoen!

mf2