Menu

Janssen komend seizoen O18 trainer

VVV-Venlo heeft het doorlopend contract van de huidige O16-trainer Joeri Janssen opengebroken en verlengd tot medio 2024. Janssen blijft op die manier nog drie seizoenen verbonden aan de Jeugdopleiding van VVV-Venlo. De Venlonaar is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen als hoofdtrainer. Daarvoor was de 26-jarige trainer drie seizoenen werkzaam binnen de club als assistent trainer.

Janssen zal in zijn negende seizoen aan de slag gaan binnen de bovenbouw als hoofdtrainer van VVV-Venlo O18. Tevens zal de trainer vanuit zijn dubbelfunctie ‘Coördinator Technische Zaken’ nauw samenwerken met Hoofd Opleiding Roger Bongaerts en verantwoordelijk zijn voor onder andere de jeugdscouting.

Janssen: ‘Wederom een stap omhoog!’
‘’Ik ben erg blij dat mijn contract is opengebroken en vroegtijdig is verlengd’’, begint Janssen. ‘’Ik heb het enorm naar mijn zin binnen deze mooie en ambitieuze club. Dat ik de komende seizoenen binnen de bovenbouw werkzaam mag zijn, gecombineerd met de functie Coördinator Technische Zaken, past goed bij mijn eigen ambities. Ik kijk er erg naar uit om de spelers te ondersteunen en begeleiden in de stappen richting hun ultieme doel: het profvoetbal.’’, sluit de nieuwe O18 trainer af.

Bongaerts: ‘Joeri koppelt hard werken aan ontwikkeling en kwaliteit’
"Joeri koppelt hard werken aan ontwikkeling en kwaliteit. Mooi dat hij verder beloond wordt met de nieuwe uitdaging als Coordinator Technische Zaken Jeugd en trainer van VVV-Venlo O18.’’, laat Hoofd Opleiding Roger Bongaerts weten. ‘’We zijn blij met zijn inbreng die ons als opleiding de laatste seizoenen veel heeft gebracht.", sluit Bongaerts af. 

VVV-Venlo wenst Joeri erg veel succes toe de komende seizoenen!

mf2