Menu

Joeri Janssen nieuwe coördinator Jeugdopleiding

Na ruim 16 jaren dienstverband heeft Jouke Derix afscheid genomen van VVV-Venlo. Derix was jarenlang als Coördinator van de Jeugdopleiding werkzaam en is inmiddels begonnen aan een nieuwe uitdaging bij Fontys Hogeschool in Eindhoven. Wij wensen haar heel veel succes met haar nieuwe baan.

De functie van Coördinator Jeugdopleiding zal per direct ingevuld gaan worden door de 25-jarige Joeri Janssen uit Venlo. Janssen zette al in 2016 zijn handtekening onder zijn eerste verbintenis bij VVV-Venlo als jeugdtrainer. Maar werkt al veel langer voor de club. Zo begon hij zeven seizoenen geleden als assistent-trainer binnen de Jeugdopleiding. Komend seizoen zal hij zijn achtste seizoen bij VVV-Venlo ingaan en is hij als trainer verantwoordelijk voor VVV-Venlo O16. Janssen had nog een contract tot medio 2021, dit is inmiddels met één seizoen verlengd tot medio 2022.

De Venlonaar is dus geen onbekende en al jarenlang werkzaam als jeugdtrainer bij VVV-Venlo. Ook komend seizoen zal hij het hoofdtrainerschap combineren met de functie Hoofd Jeugdscouting en zijn nieuwe werkzaamheden als Coördinator Jeugdopleiding. Tevens zal Janssen komend seizoen de cursus UEFA-A gaan volgen bij de KNVB in Zeist.

Wij willen Jouke bedanken voor haar jarenlange inzet voor onze club en wensen Joeri veel succes met zijn nieuwe functie als Coördinator van de Jeugdopleiding.

mf2