Menu

Schepens nieuwe trainer VVV-Venlo O21

Jeroen Schepens blijft ook de komende twee seizoenen aan VVV-Venlo verbonden. De huidige O18-trainer verlengde onlangs zijn contract met twee seizoenen tot medio 2023. De Cuijkenaar is bezig aan zijn vijfde seizoen als hoofdtrainer. Het seizoen daarvoor was de 27-jarige coach als assistent trainer werkzaam binnen de Jeugdopleiding.

De oefenmeester zal in zijn zevende seizoen aan de slag gaan als hoofdtrainer van het vaandelteam: VVV-Venlo O21. Tevens zal de trainer vanuit zijn dubbelfunctie ‘Coördinator Doorstroming 1e elftal’ regelmatig gaan aansluiten bij de activiteiten van VVV-Venlo 1.

Schepens: ‘Ik ben klaar voor deze klus!’
‘’Ik ben VVV-Venlo dankbaar voor het vertrouwen. Ik kijk enorm uit naar deze uitdaging en ben ook klaar voor deze klus.’’, begint de nieuwe O21 trainer. ‘’Veel spelers heb ik de afgelopen 6 jaar zien groeien als speler. Het motiveert me dan ook om ze te begeleiden naar de laatste stap, het profvoetbal.’’, aldus Schepens.  

Bongaerts: ‘Stapsgewijs richting 1e elftal groeien.’
"Met Jeroen als nieuwe full-time O21 trainer zetten we verdere stappen om de opleiding en de doorstroming naar het eerste elftal beter vorm te geven.’’, laat Hoofd Opleiding Roger Bongaerts weten. ‘’Daarnaast zal Jeroen stapsgewijs als trainer richting ons eerste elftal groeien om de vele toptalenten nog beter individueel te begeleiden.", sluit Bongaerts af. 

VVV-Venlo wenst Jeroen erg veel succes toe de komende seizoenen!

mf2