Menu

Sleegers nieuwe trainer/coach O14

Seizoen 2020-2021

De technische staf van de VVV-Venlo Jeugdopleiding voor het nieuwe seizoen heeft de afgelopen periode vorm gekregen. Zo zal jeugdtrainer Rens Sleegers volgend seizoen als trainer/coach verantwoordelijk zijn voor VVV-Venlo O14.

De 25-jarige trainer uit Bakel zette in 2019 zijn handtekening onder zijn eerste verbintenis bij VVV-Venlo. Momenteel is hij verantwoordelijk voor VVV-Venlo O13. Daarvoor was Sleegers twee seizoen actief als assistent-trainer binnen de Opleiding. De oefenmeester heeft zijn contract verlengd tot medio 2021.

Sleegers: 'Ontwikkelen als mens en voetballer.'
"Als trainer ben ik constant bezig om spelers zoveel mogelijk uit te dagen en ondersteunen om zich optimaal te ontwikkelen in hun proces als mens en voetballer.´´, zegt Sleegers. ´´Ik heb enorm veel zin om ook het aankomende seizoen weer aan de slag te gaan met zeer talentvolle spelers en trainers.´´

Bongaerts: ´Mooie ontwikkeling als trainer´
"Mooi dat we Rens als trainer kunnen behouden voor onze Opleiding. De afgelopen seizoenen heeft hij een mooie ontwikkeling laten zien als trainer. Onder zijn leiding heeft de O13 grote stappen kunnen zetten het afgelopen seizoen.´´, aldus Hoofd Opleiding Roger Bongaerts. ´´Als trainer van de nieuwe O14 zal zich de ontwikkeling van dit talentvolle team verder doorzetten. Daarnaast wordt Rens verantwoordelijk voor het krachtprogramma voor de gehele Opleiding met als doel verder optimaliseren en integreren. Mooie vooruitzichten!"

Inspirerende en professionele omgeving
Sleegers: ´´Bij VVV-Venlo werken we in een inspirerende en professionele omgeving waar zowel spelers als trainers zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ik ben VVV-Venlo daarom ook erg dankbaar dat zij mij deze mogelijkheid bieden. Naast mijn werkzaamheden als trainer ga ik het krachtprogramma van de Opleiding verder optimaliseren, hier kijk ik naar uit omdat ik op deze manier mijn expertise vanuit mijn andere werkgever kan koppelen aan mijn werkzaamheden binnen VVV-Venlo."

Sleegers is komend seizoen parttime in dienst bij VVV-Venlo. Hij zal zijn werkzaamheden als trainer/coach van VVV-Venlo O14 combineren met de functie Coördinator Kracht en zijn werkzaamheden bij sportschool Sporthelden in Panningen.

Staf Jeugdopleiding
De technische staf van de VVV-Venlo Jeugdopleiding krijgt steeds meer vorm. Zo werd eerder al bekend dat VVV-Venlo zich wist te verzekeren van de diensten van jeugdtrainers Jordy Reneerkens, Jeroen Schepens, Joeri Janssen, Maarten Hanssen en Coen Aarts. Ook Roger Bongaerts blijft aan de club verbonden als Hoofd Opleiding.

mf2