Menu

Sleegers aan de slag als O16 trainer

Rens Sleegers blijft de komende seizoenen aan VVV-Venlo verbonden. De huidige O14-trainer verlengde onlangs zijn contract als jeugdtrainer voor drie seizoenen tot medio 2024. De trainer uit Bakel is in Venlo bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer. De twee seizoenen daarvoor was de 26-jarige coach als assistent trainer werkzaam binnen de Jeugdopleiding.

Sleegers zal na de zomer beginnen aan zijn vijfde seizoen en aan de slag gaan als hoofdtrainer van VVV-Venlo O16. Tevens zal de trainer vanuit zijn dubbelfunctie ‘Coördinator Performance’ onder andere aandacht geven aan de individuele krachttrainingen binnen de Jeugdopleiding.

Sleegers: ‘Verheug me op nog drie jaar VVV-Venlo!’
"Ik ben erg blij met mijn contractverlenging. VVV-Venlo is een mooie organisatie waarin veel mogelijkheden zijn voor zowel spelers als trainers om jezelf door te ontwikkelen.’’, begint Sleegers over zijn verlenging. ‘’VVV-Venlo is een organisatie waarin ik iedere dag word uitgedaagd om het beste uit mezelf te halen. Ik verheug mij erop om de komende 3 jaar onderdeel te mogen zijn van deze mooie club.”, aldus de nieuwe O16 trainer.

Bongaerts: ‘Kwaliteit en continuïteit met Rens.’
“Met het langdurig vastleggen van Rens als jeugdtrainer zorgen we voor zowel kwaliteit als continuïteit binnen de Jeugdopleiding.’’, laat Hoofd Opleiding Roger Bongaerts weten. ‘’Rens heeft zich sterk ontwikkeld en zijn waarde getoond binnen het opleiden van onze jeugdspelers. Tevens gaat hij komend seizoen de UEFA-A Youth opleiding bij de KNVB volgen, ook dit zal weer bijdragen aan zijn en onze ontwikkeling.”, sluit Bongaerts af.

VVV-Venlo wenst Rens erg veel succes toe de komende seizoenen!

mf2