Menu

Strijland nieuwe O14 trainer

VVV-Venlo heeft in de persoon van Willem Strijland de gewenste O14 trainer aangesteld. De 30-jarige oefenmeester uit Norg zal zijn huidige woonplaats Groningen verruilen voor Venlo. In Groningen is Strijland momenteel werkzaam als trainer/coach van GVAV-Rapiditas O15 en het RTC Voetbal Noord. Strijland tekent een contract voor één seizoen dat hem tot medio 2022 aan VVV-Venlo verbind.

Strijland zal na de zomer in zijn eerste seizoen in Venlo aan de slag gaan als hoofdtrainer van VVV-Venlo O14. Tevens zal de trainer vanuit zijn dubbelfunctie ‘Coördinator Fysiek’ onder andere aandacht geven aan de ochtendtrainingen voor de middenbouw teams. 

Strijland: ‘De opleidingsvisie spreekt mij erg aan!’
‘’Ik ben erg nieuwsgierig naar een nieuwe woon- en werkomgeving en zie ernaar uit om dagelijks samen te werken met gemotiveerde spelers en professionele collega’s.’’, laat Strijland weten. ‘’Vanwege mijn werk voor de Total Soccer Method volg ik de Jeugdopleiding van VVV-Venlo al een aantal jaren met veel interesse. De opleidingsvisie en de manier van werken spreken mij enorm aan en ben daarom erg blij met deze match. Ik zie er dan ook naar uit om snel verder kennis te maken.’’, aldus de nieuwe O14 oefenmeester.

Bongaerts: ‘Verheugd met de komst van Willem.’
"We zijn zeer verheugd met de komst van Willem als nieuwe O14 trainer.’’, begint Hoofd Opleiding Roger Bongaerts over de oefenmeester uit Groningen. ‘’Willem brengt veel ervaring als trainer met zich mee en zal vanuit verschillende invalshoeken en specialismen een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van onze jeugdspelers. Mede hier door kunnen we als opleiding verdere stappen zetten.", sluit Bongaerts af. 

VVV-Venlo wenst Willem erg veel succes toe komend seizoen!

mf2