Menu

Vacatures Jeugdopleiding

Kom jij onze Jeugdopleiding versterken?

De Jeugdopleiding van VVV-Venlo is altijd op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en gepassioneerde mensen die de organisatie kunnen versterken. Hieronder treft u een overzicht van alle openstaande vacatures bij de Jeugdopleiding. Indien er geen vacatures open staan, is het wel mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Stagiaires zijn ook altijd van harte welkom!

Stuur een mailtje naar jderix@vvv-venlo.nl om te bekijken wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen.


 • Hoofdtrainers Jeugdplan O8 / O9 / O10

  Lijkt het u een uitdaging om hoofdtrainer te zijn van VVV-Venlo O8, O9 of O10? Dan is deze vacature wellicht iets voor u!
  De Opleiding van VVV-Venlo start pas in bij de O11 leeftijd, maar het 'Jeugdplan' voor stagespelers start al bij de O8 leeftijd. De stagespelers van de O8, O9 en O10 hebben bij VVV-Venlo alleen op woensdagmiddag programma, de rest van de week trainen en spelen ze gewoon bij hun amateurclub.

  Wat verwachten wij van een hoofdtrainer Jeugdplan?
  > Aanwezigheid op woensdagen van 14:00 uur tot 17:00 uur
  > Het geven van trainingen of coachen van oefenwedstrijden op woensdagmiddag
  > Het betreft een vrijwilligersfunctie (gratis seizoenskaart & kledingpakket)

  Na sollicitatie volgt er eerst een gesprek met de coördinator van het Jeugdplan.

 • Assistent trainers

  Lijkt het u een uitdaging om de hoofdtrainer te assisteren? Dan is deze vacature wellicht iets voor u!
  > O17/O19:
  Ben je in bezit van UEFA-B of ga je de opleiding UEFA-A doen? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat om de hoofdtrainers van onze O17 of O19 te assisteren!
  > O13/O15:
  Ben jij in bezit van UEFA-C of ga je de opleiding UEFA-B doen? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat om de hoofdtrainers van onze O13 of O15 te assisteren!
  > O11/O12:
  Heb jij ervaring in het geven van training of ga je de opleiding UEFA-C doen? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat om de hoofdtrainers van onze O11 of O12 te assisteren!

  Na sollicitatie volgt er eerst een gesprek met de Hoofd Opleiding en hoofdtrainer van desbetreffend team.

 • Teammanagers / leiders

  Lijkt het u een uitdaging de randzaken voor een ploeg vol voetbaltalenten te regelen? Dan is deze vacature wellicht iets voor u!
  De elftalleider, ook wel teammanager genoemd, fungeert als rechterhand van de trainer/coach en stuurt de overige stafleden aan.
  De teammanager is aanwezig bij de wedstrijden op zaterdagen en eventuele toernooien en mag natuurlijk altijd een bezoekje brengen aan de trainingen.

  Na sollicitatie volgt er eerst een gesprek met coördinator Algemene Zaken en hoofdtrainer van desbetreffend team.

 • Assistent video-analist

  Lijkt het u een uitdaging om de thuiswedstrijden van onze O13, O15, O17 en O19 vanaf de steiger te filmen? Dan is deze vacature wellicht iets voor u!
  Twee van de vier teams spelen wekelijks op zaterdag hun thuiswedstrijd om 12:30 uur en 15:00 uur. De technische staf kan vervolgens zorgen voor een perfecte video analyse voor de jeugdspelers.

  Na sollicitatie volgt er eerst een gesprek met de Hoofd Opleiding.

 • Verzorgers

  Lijkt het u een uitdaging om de jeugdspelers van een elftal wekelijks op zaterdag te verzorgen? Dan is deze vacature wellicht iets voor u!
  De verzorger van onze elftallen is iedere zaterdag druk in de weer om de topsporters zo fit mogelijk aan de wedstrijd te laten starten. Als verzorger bij VVV-Venlo ben je iedere zaterdag beschikbaar. Je moet wel in bezit zijn van een diploma sportmassage of student Fysiotherapie zijn. In tegenstelling tot de overige vacatures geld voor deze functie wel een financiële vergoeding.

  Na sollicitatie volgt er eerst een gesprek met de Hoofd Opleiding en hoofdtrainer van desbetreffend team.VVV-Venlo Jeugdopleiding
Dé Opleiding van Limburg!


Jouke Derix

Coördinator Jeugdzaken

✉ Contact