Menu

Vacatures Jeugdopleiding

Kom jij onze Jeugdopleiding versterken?

De VVV-Venlo Jeugdopleiding leidt spelers op voor het beroep betaald voetballer. De Opleiding is altijd op zoek naar vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen aan de ontwikkelingen van onze voetbaltalenten.

Wij kunnen onze vrijwilligers een kledingpakket en een gratis seizoenskaart voor ons eerste elftal aanbieden.

Heeft u oren naar een van onderstaande functies en lijkt het u een uitdaging onze talenten te begeleiden en ondersteunen in de route naar het betaald voetbal? Reageer dan door een e-mail te versturen met daarin een korte motivatie en uw contactgegevens naar jderix@vvv-venlo.nl of bel 077-3515806.


> Teammanager / leider Onder 17

Voor onze Onder 17 leeftijd, uitkomend in de landelijke 1e divisie, wordt gezocht naar een gedreven, enthousiaste en van voetbal houdende leider. Lijkt het u een uitdaging de randzaken voor een ploeg vol voetbaltalenten te regelen? Dan is deze vacature wellicht iets voor u!

Leider zijn van een team vol jonge talenten is méér dan het invullen van een digitale wedstrijdformulier alleen. De elftalleider, ook wel teammanager genoemd, fungeert als rechterhand van de trainer/coach en stuurt de overige stafleden aan.

Weten alle spelers hoe laat ze zich op de wedstrijddag moeten verzamelen? Zijn de shirtjes wel meegenomen naar de uitwedstrijd? Is de scheidsrechter netjes ontvangen, weet de tegenstander de weg op ons Jeugdcomplex te vinden? Het zijn zomaar wat zaken waar een teammanager zich mee bezighoudt.

De teammanager is altijd aanwezig bij de wedstrijden (op zaterdagen) en eventuele toernooien en mag natuurlijk altijd een bezoekje brengen aan de trainingen.


> Cameraman wedstrijden

De Jeugdopleiding is op zoek naar een vrijwilliger die onze elf tegen elf jeugdwedstrijden wilt filmen voor de video-analyse van onze jeugdteams.

Het betreft het filmen van onze O13, O15, O17 en O19 thuiswedstrijden  Twee van de vier teams spelen wekelijks thuis om 12:30 uur en 15:00 uur. Lijkt het u een uitdaging om de wedstrijden vanaf de stijger te filmen zodat de trainers de beelden in de nabespreking kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op.  VVV-Venlo Jeugdopleiding
Dé Opleiding van Limburg!


Jouke Derix

Coördinator Jeugdzaken

✉ Contact