Koelkids

KOELIE'S WERELDJE

Prijsvraag! - Koelie houdt wel van spelletjes dus ook hij verzint zo nu en dan een prijsvraag om zijn fans die het juiste antwoord insturen te kunnen verrassen met een leuk presentje. Zodra Koelie weer een leuke prijsvraag heeft bedacht, komt deze hier te staan..Houd de site dus goed in de gaten!  Antwoorden op de prijsvraag stuur je per E-mail o.v.v. zomerprijsvraag.

Kleurplaat! - Ben jij ook zo creatief? Ik wist niet dat ik het was! Laatst ben ik eens aan de slag gegaan met een kleurplaat voor jullie. Ik denk dat 'ie aardig gelukt is. Het inkleuren laat ik aan jullie over. Download hier de kleurplaat en stuur hem naar me toe als je wilt?

Post!
- Koelie blijft ook altijd graag op de hoogte van de avonturen van de KoelKids. Dus heb jij een mooie tekening van mij of van VVV-Venlo? Of heb jij iets meegemaakt op vakantie wat met VVV-Venlo te maken heeft en je hebt daar een mooi verhaal over geschreven? Ik ben er erg benieuwd naar!

Verjaardag! Ik ben op 1 juli jarig en ik hou heeeeel erg van mooie tekeningen. Dus heb je een mooie tekening voor mijn verjaardag (of zo maar!), wil je me wat vragen of wil je me gewoon even laten weten dat ik de allerliefste hond ben?Post kun je sturen naar VVV-Venlo | t.a.v. Koelie | Kaldenkerkerweg 182 | 5915 AH Venlo.

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec