Menu

Mijn VVV

Mijn VVV: Hét digitale platform voor de VVV-fan

Het is nieuw, het is mooi en het is vooral heel erg handig: Mijn VVV. Het nieuwe platform dat jij als echte VVV-fan niet mag missen. Met Mijn VVV heb jij één centraal platform waar je seizoenkaarten, tickets en parkeertickets kan kopen, onze Fanshop kan bezoeken en natuurlijk je profielgegevens aan kan passen. En er komt ook nog eens een Fan app aan! En dat allemaal met maar één inlogcode en één wachtwoord.

Met Mijn VVV  kan jij vanaf één profiel alles regelen wat jij nodigt hebt als VVV-fan.
1. Online bestellen van (parkeer)tickets en seizoenkaarten;
2. Online bestellen van VVV-fan artikelen (coming soon);
3. Scoren met de VVV-Venlo Fan app (coming soon).

Ticketshop
Vanaf nu dus geen losse ticketshop meer, maar zo dicht mogelijk bij onze eigen website. Bestel eenvoudig jouw seizoenkaart of koop tickets.

Fanshop (coming soon)
Over enkele weken zal ook de VVV-Venlo Fanshop beschikbaar zijn via Mijn VVV. Onze eigen online winkel waar jij eenvoudig jouw favoriete VVV-fanartikelen kunt kopen!

App (coming soon)
Momenteel zijn we druk bezig met het bouwen een VVV-Venlo Fan app! In deze app vol voetbalfeitjes en statistieken kun jij ook stemmen op de ‘Man of the Match’ en kun jij de score voorspellen om punten te verdienen! De klassementen zijn natuurlijk straks allemaal te volgen via Mijn VVV. Zo kun jij zien of je beter scoort dan je vrienden en zijn er natuurlijk toffe prijzen te winnen!

Ga naar Mijn VVV

mf2