Menu

Mijn VVV

Hét digitale platform voor de VVV-fan

Het is mooi en het is vooral heel erg handig: Mijn VVV. Het nieuwe platform dat jij als echte VVV-fan niet mag missen. Met Mijn VVV heb jij één centraal platform waar je seizoenkaarten, tickets en parkeertickets kan kopen, onze Fanshop kan bezoeken, je betaalkaart kan opwaarderen en natuurlijk je profielgegevens aan kan passen. Nog makkelijker tickets kopen, doe jij in onze VVV-Venlo app! En dat allemaal met maar één inlogcode en één wachtwoord.

Met Mijn VVV  kan jij vanaf één profiel alles regelen wat jij nodigt hebt als VVV-fan.

  1. Online bestellen van (parkeer)tickets en seizoenkaarten;
  2. Online bestellen van VVV-fan artikelen;
  3. Scoren met de VVV-Venlo app;
  4. Opwaarderen van je betaalkaart.

Ticketshop
Vanaf nu dus geen losse ticketshop meer, maar zo dicht mogelijk bij onze eigen website. Bestel eenvoudig jouw seizoenkaart of koop tickets.

Fanshop
Ook op onze fanshop staat gebruiksvriendelijkheid voorop. Koop eenvoudig het nieuwe tenue of een van de andere gave VVV-fanartikelen!

App
Heb jij 'm al? Onze VVV-Venlo app! In deze app vol voetbalfeitjes en statistieken kun jij ook stemmen op de ‘Man of the Match’ en kun jij de score voorspellen om punten te verdienen! Meer informatie over het puntenklassement vind je hier. Zo kun jij zien of je beter scoort dan je vrienden en zijn er natuurlijk toffe prijzen te winnen!

Opwaarderen
Zorg ervoor dat jij niet in de rij hoeft te staan en eenmaal in het stadion direct jouw eten of drinken kan bestellen. Waardeer dus thuis eenvoudig je saldo op voor op je betaalkaart. Dat kan via Mijn VVV en natuurlijk in de VVV-Venlo app! Koppel je betaalkaart ook aan je account, zodat we bij verlies of diefstal het bedrag over kunnen zetten op een nieuwe betaalkaart. 

Ga naar Mijn VVV

mf2