Menu

VVV-Venlo app

Download de officiële VVV-Venlo app
Heb jij de officiële VVV-Venlo app al op je smartphone staan? Met deze app is VVV letterlijk binnen handbereik. Het laatste nieuws, alles over de wedstrijd, leuke spelletjes om prijzen te verdienen én video’s van VVV-TV.

Ga snel naar de online Apple-store of Google Play om de gratis app te downloaden.

  

Opwaarderen via de app
Naast dat de app er nu fantastisch uitziet, zijn er ook enkele nieuwe functionaliteiten. Zo kun jij heel eenvoudig jouw VVV-Venlo betaalkaart opwaarderen via de app, waar en wanneer jij dat wil!
Ga naar de shop en kies voor horeca. Selecteer vervolgens je betaalkaart en klik op ‘opwaarderen’. Staat het geld vervolgens niet direct op je kaart? Geen zorgen! Het geld wordt er direct opgezet wanneer je jouw betaalkaart bij je eerste bestelling op de kassa legt. 

Mijn kortingen
Vanaf nu bespaar jij dus geld met de VVV-Venlo app! Het derde bolletje gratis bij IJsco Fantastico, 25% korting op lunchgerechten bij Café de Klep of een gratis portretfoto bij Foto Kino Linders? In de app staan verschillende vouchers van regionale ondernemers en bedrijven. Bij het tonen van één van de vouchers ontvang jij een mooie korting. Het enige wat jij moet doen is de VVV-Venlo app gratis te downloaden en jouw vouchers laten zien!

Speel mee (gewijzigd)
De afgelopen maanden waren er verschillende spellen te spelen. Zo kon je de score voorspellen, het toeschouwersaantal raden, stemmen op de Man of the Match en antwoorden op de Quizvragen. Maandenlang is er gestreden voor het hoogst aantal punten in het Puntenklassement en is er elke maand een winnaar blij gemaakt met mooie prijzen!

De 'Speel mee' opties worden op dit moment gewijzigd. Tijdelijk is het alleen mogelijk om te stemmen op de Man of the Match en de score te voorspellen. Ook wordt er niet meer gestreden in het puntenklassement, maar wordt er per (thuis)wedstrijd een prijs uitgegeven per spel!

Voorspel de uitslag
Voorafgaand aan elke thuis- en uitwedstrijd is het mogelijk om de uitslag te voorspellen. Onder alle goede antwoorden wordt één prijs weg gegeven. Een gesigneerde bal, de aanvoerdersband van Danny Post of het shirt van Giakoumakis. Elke thuis- en uitwedstrijd wordt er een prijs weggegeven!

Man of the Match
Vanaf het eerste fluitsignaal is het mogelijk om te stemmen op de Man of the Match. Let op, eenmaal gestemd dan kan je antwoord niet meer gewijzigd worden. Stemmen op de Man of the Match kan alleen bij thuiswedstrijden. Van alle uiteindelijke stemmers op de uiteindelijke Man of the Match wordt er één winnaar gekozen die € 150,- shoptegoed wint bij Budget Home Store XXL in Horst!

Nu weet jij alles over de app en kun jij de strijd aangaan met je vrienden! Speel mee in de app en scoor die prijzen!

mf2