Menu

VVV-Venlo app

Download de officiële VVV-Venlo app
Heb jij de officiële VVV-Venlo app al op je smartphone staan? Met deze app is VVV letterlijk binnen handbereik. Het laatste nieuws, alles over de wedstrijd, leuke spelletjes om prijzen te verdienen én video’s van VVV-TV.

Ga snel naar de online Apple-store of Google Play om de gratis app te downloaden.

  

Opwaarderen via de app
Naast dat de app er nu fantastisch uitziet, zijn er ook enkele nieuwe functionaliteiten. Zo kun jij heel eenvoudig jouw VVV-Venlo betaalkaart opwaarderen via de app, waar en wanneer jij dat wil!
Ga naar de shop en kies voor horeca. Selecteer vervolgens je betaalkaart en klik op ‘opwaarderen’. Staat het geld vervolgens niet direct op je kaart? Geen zorgen! Het geld wordt er direct opgezet wanneer je jouw betaalkaart bij je eerste bestelling op de kassa legt. 

Mijn kortingen
Vanaf nu bespaar jij dus geld met de VVV-Venlo app! Het derde bolletje gratis bij IJsco Fantastico, 25% korting op lunchgerechten bij Café de Klep of een gratis portretfoto bij Foto Kino Linders? In de app staan verschillende vouchers van regionale ondernemers en bedrijven. Bij het tonen van één van de vouchers ontvang jij een mooie korting. Het enige wat jij moet doen is de VVV-Venlo app gratis te downloaden en jouw vouchers laten zien!

Speel mee
Ook in de nieuwe app kan er weer volop gestreden worden om de maandwinnaar te worden elke maand. Wie gaat er vandoor met een gesigneerd shirt, een lunch met de selectie of een VVV-fiets? Daarnaast maak jij ook elke thuiswedstrijd kans op twee tickets van CityCinema.
Strijd jij met je vrienden in onze VVV-Venlo app? Hieronder vind je alle tips, zodat jij de meeste punten scoort! De punten worden na elke speelronde in de Eredivisie bijgewerkt.

Puntenklassement
Onder het menu ‘Speel mee’ in de app vind je het puntenklassement. Hierin staat, naast de top 10, jouw positie vermeld, behaald door het door jouw behaalde punten (PNT). De afkorting STM geeft aan hoe vaak je hebt meegespeeld in de app. Oftewel, hoe vaak je de uitslag hebt voorspeld, de quizvraag hebt beantwoord, het toeschouwersaantal geraden hebt, of hebt gestemd op the Man of the Match. Je kunt in totaal dus vier keer meespelen per speelronde (SPL).

Maandwinnaar
Na elke maand wordt de nummer één in het puntenklassement uitgeroepen tot de winnaar van die maand en verdient dus een toffe prijs! Daarna starten alle spelers weer op 0 punten en maakt iedereen dus weer evenveel kans. Elke maand dus een nieuwe winnaar!

Uitslag voorspellen (maximaal 4 punten)
Voorafgaand aan elke thuis- en uitwedstrijd is het mogelijk om de uitslag te voorspellen. Speel je mee dan ontvang je al 1 punt. Heb je de uitslag goed, dan ontvang je nog eens 3 punten extra! De uitslag voorspellen kan bij elke thuis- en uitwedstrijd. 

Quizvraag (maximaal 4 punten) - 2 keer per week
Elke dinsdag en vrijdag staat er een nieuwe quizvraag in de app. Je ontvangt al 1 punt voor het beantwoorden van de quiz. Heb je de vraag ook nog eens goed beantwoord, dan ontvang je wederom 3 extra punten voor het goede antwoord.

Man of the Match (maximaal 1 punt)
Vanaf het eerste fluitsignaal is het mogelijk om te stemmen op de Man of the Match. Let op, eenmaal gestemd dan kan je antwoord niet meer gewijzigd worden. Ook voor het stemmen op the Man of the Match ontvang je 1 punt. Heeft jouw stem bijgedragen aan de uiteindelijke Man of the Match dan ontvang je geen extra punten. Stemmen op de Man of the Match kan alleen bij thuiswedstrijden. Van alle uiteindelijke stemmers wordt er één winnaar gekozen die ook nog eens € 150,- shoptegoed wint bij Budget Home Store XXL!

Raad het toeschouwersaantal (maximaal 1 punt)
Raad het toeschouwersaantal en win 4 tickets voor CityCinema. Elke thuiswedstrijd kan jij een gokje wagen en raden hoeveel personen er aanwezig zijn in Covebo Stadion - De Koel -. Alleen al door mee te spelen, verdien jij 1 punt. Heb jij het aantal precies goed, of zit jij het dichtstbij het juiste aantal, dan ontvang jij 4 tickets voor CityCinema!

Nu weet jij alles over de app en kun jij de strijd aangaan met je vrienden! Speel mee in de app en scoor die punten!

mf2