Nieuws

VVV-VENLO - FC OSS 2-0

Nadat de eerste twee wedstrijden in een 2-1 zege eindigden, stond vrijdagavond 19 augustus de derde wedstrijd op het programma.

De mannen van Maurice Steijn en zijn technische staf mochten het die avond in het eigen Seacon Stadion - De Koel - opnemen tegen FC Oss. Met nieuweling Joey Sleegers op de bank begon VVV-Venlo goed. Overduidelijk had de thuisploeg het initiatief genomen. In de negende minuut was Johnatan Opoku met een schot in het zijnet dicht bij de 1-0.

Een kleine tien minuten later kwam deze stand toch op het scorebord. Doelman Xavier Mous kreeg een schot van Opoku niet onder controle en niemand minder dan Ralf Seuntjens wist wel raad met de bal die voor zijn voeten rolde: 1-0.

Nog voor de pauze werd het 2-0. Opnieuw stond Opku aan de basis. Zijn mooie pass op Torino Hunte werd op waarde geschat en alleen voor de Osse goalie lepelde de buitenspeler de bal over de uitgekomen Mous: 2-0.

In het tweede bedrijf was het minder flitsend wat VVV-Venlo liet zien. Toch waren de beste kansen voor de gastheer. Zo waren Danny Post en invaller Joey Sleegers (tweemaal) het dichtst bij een doelpunt. Aangezien FC Oss geen vuist kon maken kwam VVV-Venlo niet in de problemen. De derde zege op rij was een feit en door de nederlaag van NAC Breda neemt de ploeg van Steijn nu de leiding in de Jupiler League.

Veel tijd om te genieten van deze overwinning krijgen onze geelzwarten niet: op maandagavond staat alweer de volgende wedstrijd op de rol. Wederom een thuiswedstrijd en wederom een tegenstander uit het Brabantse land. In Seacon Stadion - De Koel - is dan Jong PSV de tegenstander.

VVV-Venlo - FC Oss 2-0 (2-0)

Scoreverloop: 19. Seuntens (1-0); 33. Hunte (2-0).
Gele kaart(en): Röseler (VVV-Venlo); Statie, Janssen (FC Oss).
Rode kaart(en):
Toeschouwers: 3911.
Scheidsrechter: Bax.

Opstelling VVV-Venlo:
De Fockert; Janssen, Promes, Röseler en Rutten; Leemans, Opoku (86. Receveur) en Post; Van Crooij, Seuntjens en Hunte (73. Sleegers).

Opstelling FC Oss:
Mous; Statie (83. Falkenstein) Stuy van de Herik, Piqué, Jansen; El Aisatti (66. Kivuvu), Kamaci (66. Mathieu) en Janssen; Lazic, Boere en Bakx.

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec