Nieuws

JONG PSV - VVV-VENLO 2-1

Op maandagavond 6 februari stond voor Maurice Steijn en zijn technische staf alweer de volgende wedstrijd op het programma. Kort na de comfortabele 4-1 overwinning op de Graafschap, mochten de Venlonaren aantreden op de Herdgang tegen Jong PSV.

Arbiter Van den Kerkhof floot af voor het begin van de wedstrijd en het was duidelijk dat de ploegen redelijk aan elkaar gewaagd waren. Na een kwartier spelen in de 15e minuut wist VVV-Venlo met een goede aanval het net te vinden. De aanval begon met een goede aanval over de rechterkant met Tristan Dekker en via Danny Post, Joey Sleegers en nogmaals Danny Post, kwam een voorzet goed terecht bij onze nummer 9 die wel raad wist met deze uitgelezen kans: 0-1 voor de Venlonaren!

In de 31e minuut was het Jong PSV dat aandrong en keeper Delano van Crooij moest zijn uiterste best doen om de poging van Jong PSV tot een corner te verwerken. Uit diezelfde corner viel helaas de gelijkmaker. Het leek erop dat onze keeper de bal wist te pakken, maar in plaats daarvan glipte de bal door en kwam ongelukkig op het hoofd van Promes terecht, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan.
In de laatste 10 minuten van de wedstrijd kon het zowel 2-2, als 3-1 worden. Na 94 minuten gespeeld te hebben floot scheidsrechter Van den Kerkhof op zijn fluitje voor het laatste fluitsignaal en was de eerste nederlaag van 2017 een feit.
Komende vrijdag 10 februari hebben we de kans om ons te herpakken en de koppositie te verstevigen, dan spelen we thuis ins Seacon - Stadion de Koel - tegen Helmond Sport om de volgende 3 punten!
Jong PSV – VVV-Venlo 2-1 (2-1)
Pasveer; Van Vlerken, Van Bruggen, Koch, Carolina, Rigo (78. Verreth), Zinchenko (90. Alberto), Rosario, Paal (73. Rommens), Lammers en Bergwijn.

Vlak voor het verstrijken van de eerste helft in de 44e minuut, sloeg het noodlot wederom toe voor de geelzwarten. Een aanval van de gastheren uit de Lichtstad werd in eerste instantie half verwerkt door de Venlose defensie, maar uiteindelijk kwam de bal voor de voeten van Sam Lammers terecht en die faalde niet: 2-1.

Een flinke domper voor de Venlonaren zo vlak voor de rust en in de tweede helft probeerden de Venlonaren er alles aan te doen om dit recht te trekken. In de 55e minuut produceerde Vito van Crooiij een schot, maar dat schot wist Pasveer niet te verschalken. Ook in het laatste half uur kreeg VVV nog enkele kansen via Post, Sleegers en Opoku. Maar helaas voor alles en iedereen in het Venlose kamp kwam de gelijkmaker niet.

Scoreverloop: 15. Seuntjens (0-1), 32. Promes E.D (1-1), 44. Lammers (2-1).
Gele kaarten: Rigo, Verreth (Jong PSVV), Janssen (VVV-Venlo)
Rode kaarten: -
Toeschouwers:

Opstelling Jong PSV
Pasveer; Van Vlerken, Van Bruggen, Koch, Carolina, Rigo (78. Verreth), Zinchenko (90. Alberto), Rosario, Paal (73. Rommens), Lammers en Bergwijn.

Opstelling VVV-Venlo
D.van Crooij; Janssen, Promes (73. Opoku), Röseler, Dekker (86. Rutten); Leemans , Post, Van Crooij; Sleegers, Seuntjens en Resida (41. Hunte). 

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec