Nieuws

RUIME OEFENZEGE SPRANKELEND VVV-VENLO

Een bij vlagen sprankelend spelend VVV-Venlo heeft het oefenduel in Wateringen tegen VELO met 8-0 gewonnen. De eersteklasser slaagde er zegge en schrijve één keer in een kans te creëren. De Venlonaren overtuigden in het duel dat werd gespeeld als afsluiting van het trainingskamp in Den Haag. 

Op een veld dat veel had van een biljartlaken, werd de ene na de andere vloeiende aanval opgezet. Vooral van de rechterflank kwam veel gevaar. Nadat nieuwkomer Terry Antonis al snel voor 1-0 zorgde, liep VVV-Venlo na dik twintig minuten snel uit door goals van Seuntjens, Promes, gastspeler Nunoo Sarpei en Van Crooij. Na 34 minuten werd het spel even stilgelegd en volgde een indrukwekkend applaus voor de ernstig zieke Ajacied Abdelhak Nouri. 

In de tweede helft ging het tempo wat omlaag, mede door een aantal spelerswissels. Maar dat weerhield de Venlonaren er niet van nog drie keer te scoren. Telkens werd de trekker overgehaald door Ralf Seuntjens.
Het volgende oefenduel staat voor komende zaterdag op het programma. Dan is het Veldense IVO de tegenstander.

Scoreverloop: 5. Antonis 0-1, 23. Promes 0-2, 25. Seuntjens 0-3, 29. Nunoo Sarpei 0-4, 43. Van Crooij 0-5, 54. Seuntjens 0-6, 56. Seuntjens 0-7, 90. Seuntjens 0-8.

Opstelling VVV-Venlo: Unnerstall; Rutten, Promes, Röseler en Janssen (46. Labylle); Nunoo Sarpei (81. Gielen), Post (46. Sezer) en Antonis (46. Hunte); Van Crooij, Seuntjens en Tissoudali (78. Bezzat).

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec