Nieuws

ESSENTRA #WORDTVVV!

Essentra #WORDTVVV! Het internationale concern met een vestiging in Nettetal is gespecialiseerd in plasticproducten en verpakkingen. Duitsland #WORDTVVV!

Essentra 
Essentra Components produceert en distribueert kleine, essentiële  componenten, zoals plastic beschermdoppen, spanklemmen, bevestigingsartikelen, handgrepen & knoppenen printplaatafstandhouders. In 2014 werden de krachten van Moss, Skiffy en Richco Inc. gebundeld om Essentra Components EMEA te vormen. Dat biedt onze klanten een uitgebreide selectie van industriële componenten die door de regionale vestigingen snel en overal geleverd kunnen worden. Het internationaal netwerk bestaat namelijk uit 42 productiefaciliteiten, 64 verkoop- en distributiekantoren en 5 onderzoeks- en ontwikkelingscentra.

Klik hier voor de website van Essentra! 

Essentra Components biedt u meer dan een miljard onderdelen op voorraad die snel geleverd kunnen worden. Wij bieden gratis monsters op de meeste van onze standaard producten waardoor onze klanten eerst kunnen testen. Alles volgens het principe 'try before you buy "


Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec