Nieuws

KINDERFEEST IN DE STAD!

Gistermiddag was er een heuse speurtocht voor kinderen door de hele Venlose binnenstad! Want wie jarig is trakteert. Het feestje werd afgetrapt bij Café Restaurant Central.

Nadat iedereen werd begroet door onze eigen mascotte Koelie, startte de speurtocht op zoek naar letters. Die letters zouden samen een woord vormen. Degene die het woord goed zou raden maakte kans op een prijs.

Alle letters die gevonden moesten worden, lagen in de etalages van de diverse PromoPartners van VVV-Venlo. Zo werkte Run2Day Venlo mee, Pasch, Restaurant De Alde Mert, Grand Café De Keulse Kar, Beddenspecialist Juul Lommen en Foto Kino Linders.

Bij Snoepwinkel Truuske werden de kids nog getrakteerd op een heerlijke suikerspin en vooraan op de Vleesstraat stond een heuse Griezelbus! Nadat om 15.30 uur iedereen ‘uitgespeurd’ was, hebben de kinderen op de Prinssesensingel de spelersbus naar Tilburg staan uitzwaaien. Luid toeterend reed de bus voorbij de jongste fans die fanatiek met geelzwarte vlaggen hun helden stonden uit te zwaaien!

Voordat iedereen huiswaarts keerde, kregen de deelnemertjes nog een zakje popcorn, beschikbaar gesteld door ABC Restaurants, en een tasje met een kleine verrassing.

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec