Nieuws

PROGRAMMA VVV-VENLO SPONSORELFTAL

Enkele weken geleden hebben we kenbaar gemaakt dat we het sponsorelftal nieuw leven willen inblazen. Inmiddels hebben we verschillende enthousiaste reacties mogen ontvangen van leden binnen ons netwerk om actief deel te nemen aan het sponsorelftal. Op dinsdag 3 oktober hebben een training in Seacon stadion De Koel, verzorgd door onze eigen technische staf, onder leiding van Maurice Steijn. Daarnaast gaan we thuis- en uitwedstrijden spelen tegen het sponsor elftal van Roda JC en NAC Breda. De eerste wedstrijd van dit seizoen gaat dus plaatsvinden op zaterdag 4 november. Heb jij het bericht van het sponsorelftal gemist en zou je toch graag deel uitmaken van dit elftal? Voldoe jij aan de volgende eisen:

  • Je geeft commitment om actief deel te nemen aan de wedstrijden, de verwachting is dat dit zo’n 4 wedstrijden in een seizoen zullen zijn. Daarnaast wordt er ook een training gefaciliteerd aan het begin van het seizoen.
  • Mocht je verhinderd zijn dan geef je dit tijdig door.
  • Je bent (eind)beslisser of young professional binnen het bedrijf, dit om ook het zakelijke aspect van het sponsorelftal op dusdanig niveau te krijgen.
  • Je hebt enige voetbalervaring.

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec