Nieuws

RUN & FUN NIEUW LOOPEVENEMENT

Op dinsdag 21 augustus staat Venlo in het teken van een nieuw loopevenement: de Run & Fun Stadion Business Run. Start en finish liggen in Seacon Stadion - De Koel -. VVV-Venlo maakte het evenement dan ook mede mogelijk.

In Duitsland is Run & Fun inmiddels een begrip. Vooral vanwege het bijzondere karakter van de loop: niet presteren staat voorop, maar plezier. Samen bewegen, samen lachen, met collega‘s, chefs en stagiaires sporten en plezier hebben. In dat kader is de afterparty dan ook van groot belang. Doe na je werk je sportschoenen aan en doe mee aan de RUN & FUN Stadion Business Run Venlo!

"De kern van het evenement is het plezier van bewegen met andere hardlopers of wandelaars, de omgang in een plezierig team en natuurlijk het afsluitende feest. Even uit de dagelijkse kantoorsleur puur voor het plezier!”, verklaart Josie Hilgers, directeur van Run & Fun.

"Start en finish van de bedrijvenloop liggen in het VVV-Venlo stadion. Dankzij de ondersteuning van de Venloop en VVV-Venlo hopen wij vele nieuwe bedrijven uit de regio aan te zetten tot beweging. Vanuit het stadion loopt de gehele route ongeveer 2,5 kilometer in de richting van de Groote Heide om met een grote U-bocht weer terug te keren naar het stadion door de fraaie omgeving.” Daarbij gaan deelnemers vergezeld door collega’s, vrienden en fans en zorgen de speciale matten ervoor dat er ook nog iets van een tijdsregistratie is. Maar het gaat om de sfeer. Het liefst ziet de organisatie dat lopers verkleed deelnemen, als een soort midzomercarnaval.

Inschrijven kan online via www.run-fun-venlo.nl. Daar vindt u ook meer informatie.

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec